„Yara International“ ilgą laiką investavo į paslaugų centro plėtrą Lietuvoje, kuriame šiuo metu dirba apie 500 darbuotojų. Naujasis vadovas Artūras Fedotovas iki šiol ne tik sėkmingai įgyvendino finansinių operacijų perkėlimą į Vilnių, bet taip pat turi tinkamą kompetenciją reikalingą šiam verslo centro brandos etapui. Pagrindinis dėmesys bus skiriamas verslo transformacijos palaikymui, klientų patirties gerinimui, bendradarbiavimo su suinteresuotomis šalimis ir partneriais stiprinimui, toliau koncentruojantis į nuolatinio tobulinimo kultūros puoselėjimą bendrovėje. Artūro patirtis bendrovės finansų srityje taip pat prisidės prie stiprios ir vieningos organizacijos kultūros kūrimo Vilniuje.

„Yara bendrovė, kurioje galima ne tik siekti profesinių tikslų bei nuolat tobulėti, bet ir padaryti realų teigiamą pokyti visuomenei ir planetai. Tai brandi įmonė pirmaujanti rinkoje inovatyviais tvarumo sprendimais, pasižyminti drąsa, kompetentingais darbuotojais bei stipriu vertybiniu pagrindu. Tikiu, kad ne tik tęsime kartu pradėtus darbus, bet ir imsimės naujų, ne mažiau svarbių iniciatyvų būtinų organizacijos veiklos tęstinumui ir efektyvinimui.“, - teigia naujasis vadovas Artūras.

„Yara International“ – tai Norvegijos kompanija, veikianti 60-yje pasaulio valstybių. Joje dirba apie 17 tūkst. darbuotojų. „Yara Europos verslo paslaugų centras“ Vilniuje veiklą vykdo nuo 2018-ųjų metų. Šiuo metu bendrovėje dirba apie 500 plataus spektro specialistų teikiančių marketingo, klientų aptarnavimo, logistikos, finansų, IT analitikos ir kitas paslaugas „Yara“ įmonių grupei Europoje.