„Per šiuos metus mums pavyko ne tik suburti darniai veikiančią komandą, perkelti 500 naujų darbo vietų į Lietuvą, bet ir sėkmingai išgryninti įmonės strategiją, vertės pasiūlymą bei kurti aukštos lyderystės kultūrą, kuri ne tik įgalina, bet ir įkvepia organizacijos narius bendrų tikslų siekimui“, - teigia Zuzana Matonienė.

Zuzana savo profesinę karjerą tęs tarptautinėje bendrovės dalyje, naujose pareigose, kuriose bus atsakinga už pramoninės chemijos verslo dalį Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos rinkose. Ji džiaugiasi, kad jos ryšys su Lietuva nenutrūks, nes vis dar turės bendrų sąlyčio taškų su verslo centru, tik ne iš paslaugų tiekimo pusės, o iš verslo vystymo.

„Esame labai dėkingi Zuzanai Matonienei už jos indėlį ir tikimės, kad naujas Yara Europos verslo centro vadovas/ė tęs pradėtus darbus bei bus patyręs lyderis ir strategas/ė, kuris sėkmingai perims organizacijos vairą“, - sakė įmonės personalo skyriaus vadovė Ieva Burjanienė.

Pagrindiniai reikalavimai keliami naujam vadovui/ei yra: užtikrinti Yara Europos verslo centro sėkmę pagrįstą kokybe ir kaštų optimizavimu, siekiant įgyvendinti bendrovės strateginius tikslus. Naujas vadovas/ė bus atsakingas už bendrovės operacijų ir verslo veiklos Lietuvoje užtikrinimą ir vystymą, bendradarbiaujant su funkcinių padalinių vadovais. Taip pat bus atsakingas už kultūros, orientuotos į įtrauktį, įvairovę, nuolatinį tobulėjimą ir bendradarbiavimą, puoselėjimą.

Yara Europos verslo centras Lietuvoje veiklą vykdo nuo 2018 metų ir teikia logistikos, finansų, IT, žmogiškųjų išteklių, projektų valdymo bei operacijų užtikrinimo ir nuolatinio tobulinimo paslaugas „Yara“ įmonių grupei Europoje.