„Be meno energijos miestai taptų šaltais ir nuobodžiais. Todėl mes remiame kultūrą, nes tai padeda sukurti gyvą, dinamišką ir kūrybingą aplinką, kurioje žmonės nori gyventi ir dirbti. Kultūra nėra tik pramoga – tai investicija į visuomenės emocinę gerovę ir sąmoningumą“ – pranešime žiniasklaidai dalijasi D. Dargis.

Pasak jo, kultūra yra neatsiejama ir jo paties gyvenimo dalis: „Aš labai mėgstu teatrą, muziką ir gyvos muzikos koncertus. Mums patinka su šeima lankytis renginiuose, vaikščioti po senamiestį ir mėgautis miesto gyvenimu.“

„Midsummer Vilnius“ organizatorius Valdas Petreikis sako, kad šiemet festivalyje bus 10 renginių po atviru dangumi. „Pirmadienį Vilniuje prasidėjo devintasis scenos menų festivalis „Midsummer Vilnius“, šiais metais kviečiame į dešimt nepakartojamų vakarų po atviru dangumi Valdovų rūmų didžiajame kieme. Visi festivalio pasirodymai išskirtiniai, tokie, kuriuos galima patirti tik kartą. Ar tai būtų tarptautinės muzikos žvaigždės, teatro spektaklis, ar elektroninė muzika su orkestru,“ – tai, ką pamatysite ir išgirsite atmintyje išliks tikrai ilgam,“ – pasakoja V. Petreikis.

„Midsummer Vilnius“ festivalis šiemet vyksta liepos 15-25 dienomis Valdovų rūmų didžiajame kieme.