Konferencijoje „Mano poveikis“ bus kalbama emocinės sveikatos, pilietinio aktyvumo, tvarumo, LGBT temomis. Tikimasi, kad pranešimai ir kitas konferencijos turinys, pristatantis skirtingus požiūrius, skatins auditoriją mąstyti ir diskutuoti, prisidės prie svarbiausių nuostatų ir įpročių formavimo.

Konferencijoje dalyvaus pranešėjai ir klausytojai iš projekto partnerių „Wirtualna Polska“ Lenkijoje, „Pro-TV“ Rumunijoje, „Net Info“ Bulgarijoje, „Indexhr“ Kroatijoje ir „Delfi“ Lietuvoje, ji taip pat bus transliuojama šių šalių žiniasklaidos priemonėse.

Konferenciją moderuos Ugnė Siparė. Tarp pranešėjų – aktyvistai, rašytojai, politikai, mentoriai, emocinės sveikatos specialistai, turinio kūrėjai, tarp kurių išvysime ir Lietuvos pranešėjus – aplinkosaugos aktyvistę, laidų kūrėją Rugilę Matusevičiūtę, „LinkedIn“ autorių emocinės sveikatos temomis Almantą Dulkį, psichologę Gintarę Buinickaitę, politiką, LGBT+ teisių aktyvistą Tomą Vytautą Raskevičių.

Konferencijos pranešėjų gretas papildys ir žinomi užsienio pranešėjai – aktorė, „Chanel“ modelis, tvarumo šalininkė ir „No more plastic“ ambasadorė Azza Slimene, Bukarešto „Pride“ eisenų organizatorė Alex Zorilă, pirmosios Europoje atlikėjų emocinio ir profesinio ugdymo akademijos „OWPN Academy“ įkūrėjas DJ Alex Super Beats, britų modelis, daugybę apdovanojimų pelniusi aseksualų aktyvistė, rašytoja Yasmin Benoit, bei daugelis kitų.

„Nekantriai laukiame konferencijos pradžios – jau matome, kad susirinko gausus būrys jaunų, smalsių žmonių tiek iš Lenkijos, tiek atvykusių iš kitų šiame projekte dalyvaujančių šalių. Tikimės, kad ne tik konferencijos pranešėjai su jais pasidalins vertingomis žiniomis, bet ir mes turėsime galimybę išgirsti jų požiūrį, padiskutuoti jiems rūpinčiais klausimais. Neabejoju, kad veikdami kartu, bendraudami ir dalindamiesi žiniomis galime nuveikti daug prasmingų dalykų“, – sako Tomas Stasiukevičius, „Delfi“ konferencijų turinio vadovas.

„Aš galiu daryti poveikį“ (asmeniškai, šalies ir net visos ES mastu) – pagrindinė konferencijos, vykstančios Varšuvoje, Lenkijoje, rugpjūčio 21 d., žinutė. Ši konferencija – tai daugiau nei metus trunkančio projekto MANO POVEIKIS (https://manopoveikis.delfi.lt/) finalas. Renginio metu įkvepiantys ir patyrę žmonės dalinsis savo istorijomis emocinės sveikatos, pilietinio aktyvumo, tvarumo, LGBT temomis. Pranešėjų ir renginio tikslas – atkreipti jaunų žmonių dėmesį į vertybes, kuriomis remiantis turi būti kuriamas dabartinis pasaulis, skatinti auditoriją mąstyti ir diskutuoti, keisti nuostatas bei formuoti įpročius.

Renginio programa čia (https://www.delfi.lt/apps/my-impact).