Pirminiais duomenimis, į stovėjimo aikštelę šalia vieno Kalvarijų g. esančio autoserviso atvažiavo užsieniečio vairuojamas automobilis. Mašinoje buvo du vyrai ir viena moteris.

Visi jie – užsieniečiai. Ekipažas pasistatė savo automobilį specialiai baikerių klubui skirtose stovėjimo vietose. Tai nepatiko netoliese besibūriavusiems jų savininkams, todėl jie priėjo prie užsieniečių automobilio ir paprašė jį patraukti.

Tačiau užsieniečiai pasirodė nedraugiški – pradėjo ginčytis. Kilus ginčui, vienas automobilio ekipažo narių spjovė baikeriui į veidą. Prasidėjo muštynės. Anot muštynėse dalyvavusių asmenų, į darbą buvo paleisti metaliniai strypai, medinės lentos, kumščiai, kojos.

Vykstant muštynėms, vienas užsieniečių ekipažo narių sėdo į kažin kokį neužrakintą netoliese stovėjusį automobilį ir, įtariama, bandė suvažinėti vieną ar kelis baikerius.

Tuomet buvo panaudotas šaunamasis ginklas, kuriuo buvo apšaudyta „Mazda“. Įvykio metu, pirminiais duomenimis, sunkiai sužalotas vienas žmogus, jis pristatytas į ligoninę, apgadintos 4 transporto priemonės.