Šiuo metu Pravieniškių 1 kalėjime bausmę atliekantis 48 metų Ruslanas net nebandė slėpti – jo rankos yra suteptos krauju. Jis buvo įkalintas dėl to, kad per Vilniaus kriminalinių grupuočių nesutarimus nužudė tai pačiai gaujai priklausiusį narį, kuris buvo ir kariuomenės Garbės kuopos karys – jo sužadėtinė yra buvusi garsaus dailių merginų projekto „Olialia pupytės“ dalyvė, o jos tėvai – žinomi Vilniaus teismo teisėjai.

„Man buvo pareikšta pretenzija, kad buvo apvogtas jo konspiracinis butas, esantis Antakalnyje, Saulės gatvėje, iš ten buvo pavogtas didelis kiekis narkotikų – kokaino, ir pinigai“, – nesutarimų priežastį „Skandalingoje išpažintyje“ nurodė Ruslanas.

Atviram pokalbiui ryžęsis nuteistasis pasakojo ne tik apie pavojingą Vilniaus kriminalinių grupuočių gyvenimą nuo Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo, bet ir taip, kaip gaujos nariai valdė vos ne visą sostinę, net kviečiami į teismą šio duris sau leisdavo atidaryti kojomis. Šiame interviu ir apie tai, kaip nuteistieji priversti išgyventi kalėjime bei dėl ko jis iki šiol lieja nuoskaudą dėl, anot jo, teisingumo ministrės Ewelinos Dobrowolskos neištesėtų pažadų.