Kokiais atvejais galima draudimo išmoka, klausime BTA Ekspertizių skyriaus vadovo Anriaus Žiukelio.

Naujienų portale Delfi.lt prasideda pasakojimų ciklas „Ežerų keliais“, kurį sudarys 10 dalių. Jį sudarys pasakojimai apie kelionę, kurios tikslas per 9 dienas aplankyti 8 skirtingus pietinės Švedijos ežerus ir įvertinti juos pagal skirtingus kriterijus: ežero kraštovaizdį, žuvų tankį, dydžius, pasiskirstymą ir kt.

Apie žvejybos ypatumus ir kelionės patirtis pasikalbėsime su žvejybos keliones organizuojančios įmonės vadovu Sauliumi Vigraičiu ir „Delfi“ generaliniu direktoriumi, žvejybos entuziastu Vytautu Benokraičiu.

Pasaulio ekonomikos forumo vertinimu, Lietuva lyčių lygybės klausimais užima 6 vietą Europoje ir 9–tą pasaulyje. Tačiau Europos lyčių lygybės institutas praėjusiais metais Lietuvai skyrė 18 vietą.

Pastebima, kad moterų noras imtis nuosavo verslo mažėja, o viena iš galimų to priežasčių – nevienareikšmiškai vertinami verslininkai, kurie neretai sulaukia ir nemažai kritikos. Daugiau – pokalbyje su SEB banko Lietuvoje vadove Sonata Gutauskaite–Bubneliene.

Europos futbolo čempionato naujienas apžvelgs „Delfi“ Sporto redaktorius Linas Jocius ir sporto žurnalistas Mindaugas Augustis.