Mobiliųjų telefonų servisų atstovai pastebi, kad vasaros metu padažnėja įrenginių remontų atvejų. Dažniausiai dūžta ekranai, įrenginiai neįsijungia arba nukenčia nuo drėgmės. Taip pat pastebima, jog įvairūs įrenginių gedimai atsiranda ir dėl trečiųjų šalių gedimų. Plačiau domėjosi Justinas Arlauskas.

Kaip žinia, ekspedicijos „Išsaugokime Baltiją“ komanda išsibarstė, liko tik idėjos sumanytojas Giedrius Bučas, kuris ir toliau žada skleisti žinią apie Baltijos jūros būklę ir kaip visos aštuonios Baltijos šalys gali jai padėti, tačiau bent kurį laiką tai darys nebe pėsčiomis, o vairuodamas ekspedicijos autobusiuką. Praėjusią savaitę susitikti su ekspedicija nuvyko vaizdo turinio kūrėja, „Delfi Diena“ vedėja Kornelija Jasiūnaitė.

Festivalyje „Vilnius ore“ – lietuviško indie folk dueto „Kamanių šilelis“ pasirodymas. Į renginį pakvies dueto nariai Kamilė Gudmonaitė ir Mantas Zemleckas. Taip pat kiekvienas į šį festivalį įsigytas bilietas turi specialų ID numerį, kuris atveria 3 mėn. nemokamą „Delfi Plius“ platformą.

Europos futbolo čempionato naujienų apžvalga su „Delfi“ Sporto redaktoriumi Linu Jociumi ir Lietuvos rinktinės atletinio rengimo treneriu Georgu Freidgeimu.