Į žaliąją energetiką investuojančios įmonės itin lauktų tokio sprendimo, nes dabar reguliacinė aplinka Lietuvoje neskatina investuoti į žaliuosius transporto sprendimus – pavyzdžiui, elektromobilių, biometano, pažangiųjų biodegalų plėtrą.

Apie tai, pokalbis su Lietuvos atsinaujinančių išteklių energetikos konfederacijos prezidentu Martynu Nagevičiumi ir bendrovės „InBalance Grid“ vadovu Simonu Stankumi.

Rinkodara yra vienas iš verslų variklių, o rinkodaros specialistai teigia, kad labai dažnai galimybės lieka neišnaudotos, kaip, šiuo atveju, elektroninio pašto rinkodara. Kaip šią priemonę verslai galėtų panaudoti savo veikloje, ypač – tarptautinėje rinkoje, kalbamės su įmonės NFQ Email komandos vadovu Matu Pociumi ir marketingo profesionale Giedrė Vilke.

Pirmą kartą Lietuvoje Valstybinis patentų biuras organizuoja konkursą, kurio metu bus išrinkti geriausi 2023 metais registruoti prekių ženklai – „Lietuvai“, „Europai“ ir „Pasauliui“. Konkursą pristatys Valstybinio patentų biuro direktorė Irina Urbonė.

Po 0,5? O gal – 0,7? Tokia provokacija–kvietimu socialinę kampaniją „Smagiau dalintis“ pradeda Lietuvos „Caritas“, kviesdamas skirti dalį GPM tiems, kas dar nenusprendė kam nori skirti dalį šio mokesčio. Laidoje lankysis Lietuvos „Carito“ vadovė Deimantė Bukeikaitė.