Asociacija „Lietaus vaikai“ jau daugelį metų rengia specialią stovyklą vaikams ir jų tėvams. Šie metai – ne išimtis. Apie stovyklą pasikalbėsime su asociacijos „Vilniaus lietaus vaikai“ vadove Beata Veseliene.

Tuo metu, kol keliautojai oro uostose laukia įlaipinimo į orlaivį, avialinijų personalas taip pat ruošiasi skrydžiui, įsivertina skrydžio aplinkybes. Nemažai keleivių baiminasi ir galimos turbulencijos skrydžio metu, tačiau itin tiksliai šio reiškinio nustatyti negalima. Kaip vyksta pasiruošimas skrydžiui, parodys Miglė Šalaševičiūtė.

Lietuvos paštas kartu su Inovacijų agentūra antrus metus iš eilės skelbia nacionalinius Mylimiausios Lietuvos elektroninės parduotuvės rinkimus. Apdovanotos bus ne tik e.parduotuvės, bet ir pirkėjai – už pareikštas simpatijas jų gali laukti prizai. Kur ir kaip nominuoti patinkantį prekybininką, informuosime laidoje.

Vasarai įpusėjus, verta nepamiršti, kad fizinis aktyvumas yra tiek pat svarbus, kiek ir gera emocinė sveikata. Pakviesime sudalyvauti trumpoje, bet itin veiksmingoje viso kūno treniruotėje, kuri tiks bet kokio fizinio pasirengimo asmeniui.