Pramogų pasaulį sukrėtęs žymaus reperio P. Diddy sulaikymas dėl kaltinimų prekyba žmonėmis ir prostitucijos sukėlė atgarsį socialiniuose tinkluose. Po galingos audros „Helene“, kuri nušlavė visus JAV pietrytinius regionus, palikdama daugybę gyventojų be namų ar būtinosios infrastruktūros, socialiniuose tinkluose ėmė plisti melagingos žinutės. Socialiniuose tinkluose paplito įrašai, kuriuose melagingai teigiama, kad Tarptautinis Teisingumo Teismas paskelbė Izraelį neteisėta valstybe. Tokios melagingos žinutės sklido viešojoje erdvėje pastarąją savaitę, kurias pakomentuosime „Delfi Melo detektoriaus“ rubrikoje.

„Delfi“ gavo išskirtinę galimybę pabendrauti su airių kilmės aktoriumi Colinu Farrelliu, kuris atlieka pagrindinį vaidmenį neseniai pasirodžiusiame mini seriale „Pingvinas“. Londone aktorių kalbino „Delfi Veidai“ žurnalistė Raminta Blažytė–Lukošienė.

Šiandien minima pasaulinė gyvūnijos diena. Kol vieni jų mėgaujasi šeimininkų rūpesčiu ir meile, kiti savo dienas leidžia gyvūnų prieglaudose. Apie tai, kokia yra realybė gyvūnų prieglaudose ir su kokiais iššūkiais susiduria ten dirbantis personalas, papasakos „Lesės“ klinikos vet. gydytojo asistentas Mantas Kanapickas.

Iniciatyvos „Saugu“ ambasadoriai lenktynininkas Benediktas Vanagas ir gynybos ekspertas Darius Antanaitis ruošiasi kelionei į Lietuvą. Jos metu ambasadoriai susitiks su šalies miestų ir miestelių gyventojais. Apie pradedamą turą, praneš „Delfi“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Vaida Budrienė.