Dainininkės sako, kad savo istorijomis nori padrąsinti visus savo gerbėjus ir įkvėpti nepasiduoti net sunkiausiomis akimirkomis.

Daina „Basomis“ gimė labai natūraliai, sakydamos, kad ją kūrėmė ilgą laiką – turime omenyje, kad kaupėme įvairiausius išgyvenimus, kurie ir nugulė šioje dainoje. Asmeniškai aš prisiminti galiu labai daug įvairių situacijų, tačiau tikriausiai viena ryškiausių nutiko tuomet, kai sugalvojau sukurti savo grožio verslą. Net neįsivaizduojate kiek žmonių man sakė – tau nepavyks, tu nesugebėsi ir kam tu išvis imiesi to apie ką neturi supratimo.

Niekas nesigilino, kiek ir kokių žinių, diplomų turiu, svarbiausia buvo pasakyti, kad sustok ir bėk nuo savo svajonių. Bet aš užsispyrusi ir labai džiaugiuosi, kad nepaklausiau tų žmonių. Aš basomis ėjau per visus iššūkius, per visus baisius ir negatyvius komentarus, visus juos išgyvenau, ir šiandien džiaugiuosi, kad kuriu sėkmingą verslą, turiu šaunų kolektyvą, galiu mėgautis scenine veikla ir esu nuėjusi kur kas toliau, nei visi tie, kurie man linkėjo tyliai palaidoti savo svajones“, – atvirauja dainininkė, Kristina Ivanova.

Pokalbis su „Kristal“ – ketvirtadienį 10 valandą laidoje „Delfi premjera!“