Kiekvieną mėnesį investuotojų piniginės pasipildys po 100 eurų, kuriuos kiekvienas galės investuoti ten, kur patys norės, o kas dvi savaites laidoje „Kai nemiega pinigai“ bus aptariami investuotojų pasirinkimai bei pasiekti rezultatai ar patirtos nesėkmės. Ir ne tik – laidoje bus ir daugiau patarimų apie investavimą. Ne tik nuo ko pradėti, čia žinias galės pagilinti ir jau investuojantys asmenys, o net ir tuo neužsiimatys papildys savo žinių bagažą apie skirtingas investavimo sritis, susipažins su pasaulinėmis ir Lietuvos tendencijomis.

Pirmoje laidoje investavimo naujokas R. Širvinskas-Makalius pasidalijo, kaip jaučiasi priimdamas tokį iššūkį, profesionali investuotoja V. Orkinė pasidalijo patirtimi neslėpdama, kad projekto pradžioje jaučia jaudulį, o SEB banko asmeninių finansų ekspertė Sigita Stockytė-Varnė pristatė SEB investavimo robotą.

Laidą „Kai nemiega pinigai“ kviečiame žiūrėti kas antrą savaitę Delfi portale ir kartu su projekto dalyviais sekti, kaip jiems sekasi priėmus šį iššūkį.

Delfi įspėja, kad investavimas yra susijęs su rizikomis, todėl kiekvienas investuojantis turi pats įsivertinti savo finansines galimybes ir toleruojamą riziką.