Kelionę po Šiaulius bičiuliai pradėjo nuo rimčiausių ir geriausių pusryčių Šiauliuose. Orijus juos net titulavo sočiausiausiais pusryčiais Lietuvoje. Už 19 eurų stalas buvo nukrautas įvairiausias patiekalais ir pagardais.

Po to Orijus ir Martynas nagrinėjo Šiaulių pėsčiųjų Bulvarą, kur mezgė pažintis su vietiniais, dovanojo jiems dovanas ir domėjosi, ką šiame mieste veikti.

Viena iš gražiausių ir jaukiausių vietų vasaros sezono metu - parkas prie Talkšos ežero. Čia Orijus ir Martynas surado kalbantį išmanųjų tualetą ir dušinę. Taip pat aplankė pusiau slaptą italo Alfonso ledainę, kuris vengia bet kokio dėmesio. Gal ir vengia, bet pats kaltas, kad parduoda labai skanius ledus.

Be to, ar žinojote, kad Šiauliuose parduoda prabangią „Gucci“ ir „Dior“ kavą? Laidoje pamatysite kur.

O prie Rėkyvos ežero draugai apsistojo nakvynei. Martynas mėgsta gamtą, todėl ir nakvynės vieta - toliau nuo miesto centro.

Vasaros kelionių projekto „Orijaus atostogos Lietuvoje“ antrasis sezonas. Kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas keliauti po įvairius Lietuvos miestus šią vasarą kviečia garsiausius mūsų šalies dainininkus. Todėl kelionės vyksta su muzika ir dainomis. Taip juk dvigubai linksmiau.

Kur keliauti su šeima? Kur nusivežti antrąją pusę? Kuriame mieste patiks vaikams? O kur geriausias poilsis laulia senjorų? Kokių įdomybių yra Lietuvoje? Kokių keistenybių galima atrasti keliaujant po savo šalį? Šios laidos tikslas parodyti, kad Lietuvoje galima smagiai ir įdomiai atostogauti.