Kur keliauti su šeima? Kur nusivežti antrąją pusę? Kuriame mieste patiks vaikams? O kur geriausias poilsis laulia senjorų? Kokių įdomybių yra Lietuvoje? Kokių keistenybių galima atrasti keliaujant po savo kraštą? Šios laidos tikslas parodyti, kad Lietuvoje galima smagiai ir įdomiai atostogauti.

Pirmoje antrojo sezono laidoje - Jonava. Čia Orijus nukeliavo su savo drauge, dainininke Monika Pundziūte - Monique. Draugai čia surado pigią, gražių batų parduotuvę, kurioje Monika buvo nesustabdoma. Ne veltui batų čia atvyksta pirkti Kauno ir Vilniaus ponios.
Ar žinojote, kad Jonava yra Lietuvos diskgolfo sostinė? Kas tai per reikalas? Ir kur viskas vyksta?

Ieškodami vietos pavalgyti Orijus ir Monika surado restoraną jaukiame kiemelyje, kur stovi šiltnamis, o jame - nuostabus maistas.

Vienas smagiausių dalykų Jonavoje tai, kad būtant šiame mieste galima jaustis tarsi kelionėje po Europą. Orijus ir Monika per valandą nukeliavo į Londoną, Paryžių, Veneciją ir Šveicariją.

Norėdamas nustebinti Moniką, žurnalistas jai suorganizavo nakvynę unikaliame viešbutyje tarp lamų. „Čia visų vaikų svajonių vieta“, - džiūgavo Monika.