Išmėginti savo pokerio įgūdžius nusprendė Renaldas Seibutis, Antanas Kavaliauskas, Adas Juškevičius, Paulius Jankūnas, Deividas Gailius ir Mantas Kalnietis. Viso draugiškose varžybose jėgas išmėgino 17 žaidėjų.

Jau nuo pirmųjų minučių tapo aišku, kad krepšininkams lengva nebus. Pirmuoju kritusiu žaidėju tapo A. Kavaliauskas, kurį nuskriaudė jo bendraklubis A. Juškevičius. A. Kavaliauskas juokavo, kad kortų žaidimuose jam niekada nesiseka, bet pripažino, kad pokeryje nėra stiprus.

Po kurio laiko ginklus sudėti priverstas buvo ir M. Kalnietis, lemiamoje partijoje su pora devynakių pralaimėjęs P. Jankūnui. Į nesėkmę rinktinės įžaidėjas reagavo emocingai. „Jei devynetai man nepaeina - vadinasi tikrai ne mano vakaras“, - pokštavo Mantas. Jis favoritu laikė R. Seibutį, kuris yra laimėjęs prieš keletą metų rengtą panašų draugišką pokerio turnyrą.

R. Seibučiui pakartoti sėkmės šįsyk nepavyko - jis suklupo panašiu metu, kaip D. Gailius bei A. Juškevičius, tad paskutine krepšininkų viltimi tapo P. Jankūnas. Visgi ir jo kelionė prie finalinio stalo netruko ilgai. „Pataikiau šiek tiek ne į tą lygą. Susirinko geri žaidėjai ir jaučiau, kad trūksta įgūdžių“, - pripažino P. Jankūnas.

Toliausiai iš visų Lietuvos rinktinės narių nužengė fizinio pasirengimo treneris Sigitas Kavaliauskas. Jis išgyveno net septynis visų žetonų sustūmimus, tačiau aštuntasis buvo lemtingas ir S. Kavaliauskui atiteko bronza.

Tuo tarpu turnyro finalinėje dvikovoje susigrūmė du renginio svečiai ir čempionu tapo prityręs pokerio žaidėjas Modestas Pajarskas.

Rinktinės atstovas spaudai Linas Kunigėlis šį renginį pavadino puikia proga krepšininkams atsipalaiduoti ir „prasivalyti galvas“ nuo krepšinio. Šią transliaciją tiesiogiai per DELFI TV stebėjo tūkstančiai krepšinio ir pokerio entuziastų.