Tenka pripažinti, kad „Samsung“ ir „Apple“ kompanijos, tikėdamos, kad vis dar yra geriausios, pamažu užleidžia pozicijas „Huawei“. Pirmojo šių metų ketvirčio duomenys rodo būtent kinų kompanijos parduotų telefonų skaičiaus augimą, kai Pietų Korėjos ir JAV kompanijų išmaniųjų parduota mažiau lyginant su praėjusių metų tuo pačiu ketvirčiu.

Nepriklausomų „DxOmark“ specialistų vertinimu, šiuo metu geriausią kamerą turi „Samsung Galaxy S10 5G” modelis, kuris surinko 112 balų pagrindinės kameros kaip ir „Huawei P30 Pro”, tačiau priekinė kamera „Samsung“ kamera įvertinta 97, kai „Huawei“ 89 balais. Kol šio „Samsung“ modelio Lietuvoje dar nėra, „Huawei P30 Pro” išlieka geriausias kameros pasirinkimas, kurį galime įsigyti. Žinoma, jei tokie rezultatai jums aktualūs.

Įdomiausias sprendimas, tai kamera, galinti priartinti skaitmeniniu būdu net 50 kartų. Tokią nuotrauką vargiai panaudosite savo socialiniame tinkle, bet tai žingsnis į priekį. Šį kartą „Huawei P30 Pro” turi net keturias kameras – 40 MP (plataus kampo objektyvas, f/1.6 diafragma, OIS), 20 MP (itin plataus kampo objektyvas, f/2.2 diafragma) ir 8 MP (teleobjektyvas, f/3.4 diafragma, OIS). Ketvirta, „Time-of-Flight“ (TOF) kamera, yra skirta geresniam fono išliejimui.