Kalbėdamas per ABBA muziejaus ekspozicijos atnaujinimui skirtą renginį B. Ulvaeusas akcentavo tvirtą bičiulystę, jungiančią jį ir likusius tris grupės narius – Agnethą Faltskog, Benny Andersoną ir Anni Frid Lyngstad.

Švedų kolektyvui skirtos ekspozicijos atnaujinimas pasakoja jos narių profesinio kelio istoriją po grupės išskyrimo 1982 metais.

Švedijos popmuzikos ikonos neseniai įrašė dvi naujas dainas, kurias pristatys gruodį. Vieną iš jų – „I still have faith in you“ – specialioje televizijos laidoje atliks skaitmeniniai grupės narių avatarai.

Paroda viename iš lankomiausių Stokholmo muziejų – ABBA muziejuje – pristato 15 naujų eksponatų, pasakojančių, kaip klostėsi grupės narių gyvenimas nutrūkus jų bendrai muzikinei veiklai.

Muziejuje yra ir interaktyvių eksponatų, kur grupės gerbėjai gali diriguoti orkestrui, atliekančiam muziką iš miuziklo „Chess“, kurio autoriai – B. Ulvaeusas ir B. Andersonas, arba dažyti namą iš miuziklo „Mamma Mia“.

ABBA – viena iš komerciškai sėkmingiausių muzikos grupių istorijoje, visame pasaulyje pardavusi daugiau nei 375 milijonus albumų ir singlų.