„Dažnam seksualios temos yra tabu, o man tai – vienas įkvėpimo šaltinių. Kiekvienas pats sau nusistatome ribas. Aš savęs varžyti nemėgstu. Savo dainose jaučiuosi visiškai nuogas. Šiuo atveju toks jaučiuosi ir vaizdo klipe“, – tvirtina grupės lyderis Gediminas Melnikas.

Kūrybinė grupė nė neabejojo, kad vos paviešinus šiuos vaizdelius atsiras būrys šventuolių, pulsiančių merginas smerkti dėl ypač seksualios jų vaidybos. Visgi užbėgant visoms skeptiškoms nuomonėms už akių, vaizdo klipo kūrėjai aktorėms skiria padėką už drąsą.

„Manau, riba tikrai nebuvo peržengta. Aš labai dėkoju merginoms už profesionalumą. Joms prireikė nemažai drąsos, tačiau juk ne į pasimatymą ėjome. Susirinkome filmuoti ir filmavome“, – aiškina G. Melnikas.

Geidulingos aktorių šėlionės – dar ne viskas, ką teks ištverti jautriausiems melomanams. Čia įamžintas ir įspūdingas „Pole dance“ šokėjos Ilonos Radavičiūtės šokio fragmentas. Mergina garsėja kaip uoli kovotoja su Lietuvoje nusistovėjusiais stereotipais, skelbiančiais, kad „Pole dance“ tėra viliojimo menas.

„Striptizas ir „Pole dance“ skiriasi kaip diena ir naktis. Striptizą gali šokti kur nori – lovoje, ant grindų ar kėdės. Tai, ką atlieku aš ir mano komanda, yra vadinama gimnastika ant stulpo. Neteko matyti dar nė vienos striptizo šokėjos, kuri būtų tai įvaldžiusi. Tam reikia jėgos ir ištvermės“, – aiškina buvusi sportinių šokių ir fitneso čempionatų dalyvė.