Nuo filmavimo darbų pradžios pradėjo devyni mėnesiai. Gruodį laukiama laidos premjeros. Per tą laiką daug kas pasikeitė, tad nieko keisto, jog Mariah nenori kalbėti apie spalį netikėtai nutrūkusias sužadėtuves su milijardieriumi. Gerbėjai spėlioja, ar laida padės rasti atsakymus į visus dominančius klausimus, kas nutiko iš tikrųjų.

49 metų J. Packeris ir jau du kartus ištekėjusi 46 metų M. Carey artimai bendrauti pradėjo 2015 metų birželį. Sausį milijardierius iš Australijos mylimajai užmovė 35 karatų žiedą ir uždavė lemtingąjį klausimą. Netikėtai spalį sužadėtuvės nutrūko – tikslios priežasties nei dainininkė, nei verslininkas neįvardijo, todėl ėmė sklandyti patys įvairiausi gandai.

Trečiadienį M. Carey Ellen DeGeneres pokalbių laidoje pareiškė, kad santykiai su J. Packeriu – „tema, kuria labai sunku kalbėti“, o skyrybas įvardijo kaip „visą jos pasaulį sukrėtusį įvykį“.

Nors iš pradžių M. Carey realybės šou buvo reklamuojamas kaip laida, kur bus galima išvysti dainininkės pasirengimą vestuvėms, dabar neaišku, kiek jame liks J. Packerio.

„Mariah‘s World“ detaliai pasakoja, kaip dainininkė planuoja ir repetuoja gastrolėms Europoje ir flirtuoja su savo šokėjais.

Pirmoji „Mariah‘s World“ serija – per kabelinę televiziją „E!“ jau gruodžio 4 dieną.