Bavarų ekipos strategas Dejanas Radonjičius pavasarį po „Bayern“ pralaimėtų rungtynių Kaune spėjo, kad „Žalgiris“ neturės jokių šansų kovoje dėl vietos stipriausiųjų aštuntuke, tačiau vėliau iš to draugiškai juokėsi pats Šarūnas Jasikevičius, neužmiršęs vasarą strategams susitikus priminti Dejanui apie paneigtą jo klaidingą prognozę.

„Pesimistinė prognozė? Jokiais būdais, sakyčiau – realistinė. Juk kas galėjo pagalvoti, kad „Žalgiris“ pavasarį Graikijoje įveiks „Olympiakos“, svečiuose – „Maccabi“, galiausiai – Madride ir „real“ krepšininkus. Jūs tikėjote? Tai buvo reali mano prognozė“, – šypsojosi D. Radonjičius.

Dabar „Bayern“ strategas taip pat kiek nustebęs dėl „Žalgirio“ užimamos pozicijos Eurolygos turnyro lentelės dugne, bet pralaimėjimų serija stratego neužmigdo.

„Negalime sakyti, kad žaisime prieš autsaiderį. Kelios rungtynės – ir viskas gali pasikeisti. Taip, „Žalgiris“ pralaimėjo, bet žiūrėkime kokios buvo rungtynės. Prisiminkime, pratęsimas prieš CSKA ir panašiai“, – prieš ketvirtadienio „Bayern“ treniruotę kalbėjo jos vyriausiasis strategas.

„Turime būti pasiruošę sunkioms rungtynėms, laukia puikiai besiginanti, taktiškai gerai parengta komanda, panaši į praėjusio sezono komandą.

Taip, ekipą paliko keletas svarbių žaidėjų, komandą papildė naujokai. Turime būti pasiruošę energingam žaidimui visas 40 minučių“, – kalbėjo D. Radonjičius.