Čia svarbu gebėti pasiūlyti individualizuotą paslaugą, unikalius produktus ir užtikrinti didelį matomumą, stiprią poziciją vietinėje rinkoje.

Būtent tokie sėkmingi ir įkvepiantys elektroninės prekybos verslai šiemet bus įvertinti pirmą kartą Baltijos mastu rengiamuose apdovanojimuose „E-komercijos žvaigždė 2024“. Prieš tai šis projektas trejus metus apėmė tik Latvijos e. komercijos įmones, o dabar kviečiami dalyvauti ir lietuviai, ir estai, ir latviai. Paraiškos jau yra priimamos adresu www.balticecommercestar.com. Dalyviai jas gali teikti iki balandžio 8 d. Laimėtojai bus paskelbti šių metų gegužės 24 d. ECOMRIGA renginyje.

Konkurso dalyviai gali pretenduoti į 4 kategorijas, suskirstytas pagal įmonių pajamas. Paraiškas vertins tarptautinė šios srities ekspertų komisija, o apdovanojimų laimėtojai pasidalins 20 000 EUR vertės prizinį fondą ir specialius apdovanojimų partnerių prizus.

Šį ketvirtadienį trijų įmonių atstovai dalinsis apie didžiausius iššūkius, tenkančius elektroninių parduotuvių kūrėjams Baltijos šalyse: „PHH group“ pardavimų veiklos direktorė Dalia Čiutaitė-Antanaitė, SEB banko Verslo klientų paslaugų departamento direktorė Rūta Gucu ir „Balcia“ generalinis direktorius Lietuvoje Arturas Senčenko.