Tokį neįprastą verslo modelį Christopheris Seligas sugalvojo verčiamas būtinybės, kai buvo įvesta griežtų apribojimų COVID-19 pandemijos metu. Jo sumanymas pasitvirtino ir sulaukė didžiulės sėkmės bei puikių atsiliepimų.

40-ies metų amžiaus Christopheris Seligas anksčiau rašė tinklaraštį apie japonišką maistą, bet galiausiai 2020 metais nusprendė išmėginti jėgas virtuvėje. Tų pačių metų pabaigoje jis pradėjo pardavinėti ramenus raudoname kibire. Vokietis su keturiais kolegomis paruošia ramenams reikalingus ingredientus lauko virtuvėje, viską supakuoja į vakuuminius maišelius, o paskui pardavinėja iš savo buvo, nuleisdamas pro langą raudoname kibire. Klientai ramenų rinkinį užsisako internetu ir atvyksta nurodytu laiku, kad neerzintų kaimynų.

Christopherio Seligo sultinys yra gana lengvas, ruošiamas iš vištienos kaulų bei šviežių moliuskų ir džiovinto tuno. Šios sudedamosios dalys užtikrina sodrų „mėsingą“ aromatą, o žuvies kvapo beveik nesijaučia.
Kiekvieną ramenų rinkinį sudaro sultinys, makaronai ir pagardai vienai porcija – tereikia maždaug minutę pavirti ramenus, pašildyti sultinį ir viską sumaišyti dubenyje. Rinkinio kaina – 16 eurų.

Tris dienas per savaitę ramenų rinkiniais prekiaujantis Christopheris Seligas neplanuoja mažinti apsukų ir džiaugiasi, kad maisto kokybė skatina žmonės sugrįžti vėl ir vėl.