Dabar visi persikėlė į kuklų, bet tvarkingą nuomojamą butą, kur turi savą tualetą ir vandenį – ir už tai reikia dėkoti pasaką primenančiai merginos istorijai. Prieš trejus metus į lūšnyną užklydo vienas smalsus turistas iš Amerikos, ir netikėtai užsimezgusi pažintis pakeitė indės gyvenimą.

2020 metais turistas, kuris, kaip paaiškėjo, buvo Amerikos aktorius ir choreografas Robertas Hoffmanas, tuo metu nuotraukomis ir filmuota medžiaga su Maleesha ir jos šeima pasidalino savo instagrame ir „YouTube“ platformoje. Filmuota medžiaga padėjo atskleisti žavingą mergaitės asmenybę.

R. Hoffmaną hindi kalbos mokiusi mergaitė sužavėjo savo paprastumu ir vidine šviesa, kurios neužgesino siaubingos gyvenimo sąlygos: anksti neteko motinos, o tėčio pastangos sudurti galą su galu ir auginti dvi atžalas nedavė norimo rezultato. Puikiai suprasdamas, koks visagalis šiais laikais yra internetas, amerikietis padėjo paauglei pradėti „Go Fund Me“ kampaniją. Nuo tada Maleesha tapo socialinės žiniasklaidos nuomonės formuotoja, savo įrašuose dažnai naudoja raktažodį #theprincessfromtheslum (liet. Princesė iš lūšnyno).

Šiuo metu jos paskyra instagrame turi 367 tūkst. sekėjų. Ir tas skaičius vis auga. Maleesha viliasi, kad žinomumas socialiniuose tinkluose jai padės siekiant modelio ar šokėjos karjeros, nors, baigusi mokyklą norėtų didžiausią dėmesį skirti studijoms.

Maleeshos išgarsėjimo istorija – įrodymas, kaip keičiasi šalis, kur reklamos, populiarioji kultūra ir Bolivudo filmai grožio etalonu laiko šviesą odą.