Tichuana deramai pažymėjo salotų jubiliejų – surengė keturių dienų trukmės maisto ir vyno festivalį bei atidengė Caesario Cardini statulą. Italo atidarytas restoranas tebeveikia iki šiol ir, anot jo darbuotojų, kiekvieną dieną paruošia net iki 300 porcijų „Cezario“ salotų. Skirtingai nei kai kurie kiti XX a. pradžioje atsiradę patiekalai, pavyzdžiui, šaltiena ar kepenų vyniotinis, „Cezario“ salotos išlieka nepaprastai populiarios.

„Tichuana yra savotiškas tautų katilas. Nemažai į šį miestą emigravusių žmonių atsivežė dalelę savo kultūros, savo virtuvės, todėl anksčiau ar vėliau gimsta išties genialūs patiekalai, pavyzdžiui, „Cezario“ salotos“, – sako virtuvės šefas.

Maždaug 35 proc. Jungtinėse Amerikos Valstijose esančių restoranų siūlo paskanauti „Cezario“ salotų, teigia restoranus konsultuojanti bendrovė „Technomic“. Kaip skelbia „Nielsen IQ“, praėjusiais metais Amerikoje buvo parduota beveik 43 mln. buteliukų „Cezario“ salotoms skirto padažo. Šio gaminio pardavimų suma siekia 150 mln. JAV dolerių, arba apie 139 mln. eurų.

Įvairūs „Cezario“ salotų variantai taip pat yra gana populiarūs. Virtuvės šefai tradicinį receptą paįvairina vištiena, kiaulienos šonine ar lašiša, įdeda lapinių kopūstų ar briuselinių kopūstų, o padažą gamina iš sojų pastos arba sojų varškės.