Oliveris K. turėtų būti kažkur čia, po žeme. Tačiau kur tiksliai? Šiandien – jau šeštoji diena, ir lobių ieškotojas vis dar lieka nerastas. 34 metų vyro pėdsakai praėjusį trečiadienį nutrūko apleistoje šachtoje netoli Anabergo – Buchholco Saksonijoje. Gelbėtojai aptiko tik jo dviratį ir kuprinę. Ugniagesių tarnybos specialistai apžiūrėjo šachtą, bet nieko joje nerado. Oliverio brolis Maikas vis dar nepraranda vilties jį surasti.

Jo brolis nuolat lįsdavo į nenaudojamus tunelius ieškoti mineralų ir akmenų. Tai liudija štai šie ankstesnių jo žygių įrašai. Teigiama, kad 34 metų vyras galėjo dingti šioje tunelių sistemoje. Požeminės šachtos yra kelių kilometrų ilgio, siauros ir iš dalies užlietos vandeniu. Būti jose yra itin pavojinga. Danielis Sonntagas užaugo kartu su Oliveriu K. ir vis dar bando beviltiškai ieškoti savo geriausio draugo.

„Aš ir mano žmona į šią vietą vykstame praktiškai kiekvieną dieną. Ieškome jo kasdien, tikėdamiesi rasti bent kažkokių kabliukų, aptikti kitą šachtą“, – sako geriausias Oliverio K. draugas Danielis Sonntagas:

Ir jis iš tiesų vieną jų rado: anksčiau dar nežinotą įėjimą. Tai pakurstė naują viltį surasti Oliverį K. Po šešių dienų, praleistų kažkur čia, po žeme, visiškoje tamsoje...