Pradedant levandų kvapo žvakėmis ir baigiant Minetonkos ežero vandeniu – svečiai kviečiami įsivaizduoti save Kido namuose po keturiasdešimties jo karjeros metų. Šeimininkės Wendy ir Lisa iš „Revolution“ įrašė savo prisiminimus iš filmavimų ir pasirodymų su Prince`u, kuriuos visame name galima perklausyti naudojant QR kodus.

„Taigi, jei apsižvalgysite, svečiai tikrai pamatys, jog čia yra daugybė 9-ojo dešimtmečio vintažo įkvėptų arba pačių vintažinių kūrinių. Visoje erdvėje yra įvairių QR kodų, kuriuos svečiai gali nuskenuoti – tai šeimininkių Wendy ir Lisos iš grupės „Revolution“ įrašyti garso įrašai, kurie veda per potyrius ir pristato įvairius namų elementus, taip pat pasakoja apie patirtį dirbant su Prince`u prie filmo „Purple Rain“ ir kartu koncertuojant“, – sakė „Airbnb“ atstovas spaudai Ali Killamas.

Į vienos nakties viešnagę yra įskaičiuota buvusių Prince`o asmeninių virėjų kurta vakarienė, „When Doves Cry“ įkvėptos SPA procedūros, muzikos instrumentai, kuriais galima improvizuoti kartu su Kidu, ir dar kelios staigmenos, kurios paaiškėja pačios viešnagės metu. Gerbėjai 7 JAV dolerius kainuojančią nakvynę šiame name galės užsisakyti nuo spalio 2 dienos, 6 val. ryto Ramiojo vandenyno laiku.

„Antrame aukšte svečių laukia mano vieni mėgstamiausių viešnagės potyrių. Jie galės užeiti į Kido drabužinę, kurioje kabo trys tikrai kultiniai „Purple Rain“ turo drabužiai, kuriais Prince`as iš tikrųjų vilkėjo“, – teigė A. Killmas.

Teisėjai, traukdami burtus, laiminguosius atrinks iš pusfinalio dalyvių, kurie savo ruožtu bus atrinkti pagal tokius kriterijus kaip ryšys su registracija, aistra kelionėms ir „unikali perspektyva“.

„Svečiai, nuėję į rūsį, pamatys Kido miegamąjį, kuris yra tikra filmo rekonstrukcija. Taigi viskas, pradedant erdvės išplanavimu, nuogomis plytomis, purpurine lova, žvakėmis, meno kūriniais ir baigiant ant komodos stovinčiu kasetiniu grotuvu, į kurį įdėtos kelios Kidą įkvėpusios kasetės, skirta tam, kad panardintų jus į šio muzikanto pasaulį“, – teigė „Airbnb“ atstovas spaudai Ali Killamas.

Galimybe apsistoti šiuose namuose gerbėjai galės pasinaudoti nuo spalio pabaigos iki gruodžio vidurio.