„Būtina atidžiai skaityti etiketes ir apsvarstyti, kiek kokio maisto vaikas gauna ne tik per dieną, bet ir per savaitę. Nes maži kiekiai, kad ir menkaverčio produkto nepakeis sveikatos būklės, tačiau jei toks maistas sudaro didelę viso jo suvartojamo dalį, pasekmių laukti ilgai nereikės: nuo prastesnės nuotaikos, blogesnių mokslo rezultatų iki dažnesnių virusinių susirgimų ar lėtinių ligų simptomų stipresnio pasireiškimo“, – įspėja knygų apie sveiką mitybą autorė Vaida Kurpienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)