Reikės:
Agurko – 1 vnt.
svogūnų laiškų – 1 sauja
krapų – 3 šakelės
konservuotų smulkintų burokėlių – 3 v. š.
acto – 1 v. š.
kefyro – 300 ml
druskos – žiupsnelis
juodųjų pipirų – žiupsnelis
cukraus – 1 v. š.
Gaminimas:
1. Agurką supjaustykite plonomis lazdelėmis, svogūnų laiškus, krapus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį sudėkite pjaustytus produktus, konservuotus burokėlius, pilkite actą, kefyrą, pagardinkite druska, cukrumi bei pipirais, viską gerai išmaišykite.
3. Patiekite pasirinktame inde, papuošę smulkintais svogūnų laiškais, krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG