Šaltibarščiai (lenk. Chłodnik litewski, latv. Aukstā zupa) – Rytų Europos šalių (Lietuvos, Lenkijos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos) tradicinė šalta barščių sriuba.
Pradedame šaltibarščių sezoną: 11
receptų kiekvienam skoniui – rinkitės baltą, geltoną, rožinę
ar šaltsriubę be pieno produktų
Išsiilgusiems pavasario – 7 šaltibarščių receptai: tiks ir netoleruojantiems pieno produktų
Karina – apie skaniausius šaltibarščius: tik nedarykite šių dviejų klaidų
Maisto tinklaraštininkė Renata – apie šaltas sriubas: kaip paruošti, kad būtų išskirtinai skanu, ir ko niekada nepatiektų svečiui
10 šaltibarščių receptų – nuo tradicinių iki sriubos be burokėlių, bulvių ar gaminamos su vištienos sultiniu
Šaltibarščiai paskelbti geriausia šalta sriuba pasaulyje – populiariausiųjų 10-uke yra ir kitų lietuviams gerai žinomų patiekalų
Virtuvės šefas atskleidžia, kaip pagaminti restorano vertus šaltibarščius: svarbiausias čia – vienas ingredientas
Patarė, kaip taip tradicinius šaltibarščius pagaminti sveikiau – tinka ir netoleruojantiems glitimo