šaltibarščiai

130 straipsnių

Šaltibarščiai (lenk. Chłodnik litewski, latv. Aukstā zupa) – Rytų Europos šalių (Lietuvos, Lenkijos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos) tradicinė šalta barščių sriuba.

Pradedame šaltibarščių sezoną: 11
receptų kiekvienam skoniui – rinkitės baltą, geltoną, rožinę
ar šaltsriubę be pieno produktų

Išsiilgusiems pavasario – 7 šaltibarščių receptai: tiks ir netoleruojantiems pieno produktų

Karina – apie skaniausius šaltibarščius: tik nedarykite šių dviejų klaidų

Maisto tinklaraštininkė Renata – apie šaltas sriubas: kaip paruošti, kad būtų išskirtinai skanu, ir ko niekada nepatiektų svečiui

10 šaltibarščių receptų – nuo tradicinių iki sriubos be burokėlių, bulvių ar gaminamos su vištienos sultiniu

Šaltibarščiai paskelbti geriausia šalta sriuba pasaulyje – populiariausiųjų 10-uke yra ir kitų lietuviams gerai žinomų patiekalų

Virtuvės šefas atskleidžia, kaip pagaminti restorano vertus šaltibarščius: svarbiausias čia – vienas ingredientas

Patarė, kaip taip tradicinius šaltibarščius pagaminti sveikiau – tinka ir netoleruojantiems glitimo