Įdomu, kiek restoranų Lietuvos didmiesčiuose išsilaiko daugiau nei metus? O jei tiksliau, koks procentas restoranų dirba „į pliusą“.
alaus baras
3 straipsnių
Sugrįžę po emigracijos gimtinėje atidarė barą: trys broliai dirba ir barmenais, ir indų plovėjais (117)
Į gimtinę po emigracijos sugrįžę trys broliai – Kasparas, Paulius ir Mindaugas – kartu su verslo partneriais Ukmergės centre atidarė gastronominę aludę (angl. gastro pub) „Aš būsiu čia“. Visi bendrasavininkai yra keliavę ir gyvenę užsienyje, o po daug metų nusprendę sugrįžti į gimtinę. Visi jie sako...
Nors rudenį stojus karantinui uždarytų alaus barų savininkai Panevėžyje piktinosi tokio priverstinio nedarbo neišgyvensiantys ir svarstantys apie blaivesnes verslo kryptis, regis, aštuntą mėnesį tebesitęsiantys suvaržymai nesunaikino nė vieno mieste esančio baro.