Garsus konditeris Ali Gadžijevas su žmona Patricija susilaukė trečiosios atžalos. Žinomai porai gimė dukra.
Ali Gadžijevas
86 straipsnių
Du sūnus auginanti garsaus virtuvės šefo Ali Gadžijevo bei Patricijos Gadžijevos šema netrukus dar labiau išaugs – pora laukiasi trečiojo vaikelio. Džiugią žinią jiedu paskelbė socialiniuose tinkluose.
Skundai dėl netinkamo savivaldybių lauko terasų plotų paskirstymo verslui sostinėje toliau netyla. Šįkart su galimai nesąžiningomis dalybomis sako susidūręs žinomas verslininkas ir „Ali šokoladinės“ įkūrėjas Ali Gadžijevas. Kaip pasakoja, nelabai suprantama, kodėl vieniems dalijama po kelias vietas,...
Artėja graži ir prasminga Trijų karalių šventė. Su ja kartu baigiasi ir didžiųjų žiemos švenčių laikotarpis.
Kol sodai vis dar pilni obuolių, nuodėmė būtų neiškepti obuolių pyrago. Daugelis tikrai turite savo firminius receptus, kuriais džiuginate draugus bei šeimą. Tačiau visada verta išbandyti šį tą naujo.
Konditeris Ali Gadžijevas parodė, kaip greitai pagaminti desertą, praturtintą net dviem saldžiais kremais.
Konditerijos profesionalo Ali Gadžijevo receptas – lazdyno riešutais kvepianti tarta su daug kremo, kur šokolado ir riešutų skoniai maišosi su uogų gaiva.
Visi puikiai žino vienus populiariausių itališkų desertų – tiramisu. Konditeris Ali Gadžijevas, norėdamas įnešti gaivumo ir pikantiškumo, tiramisu desertą pagamino ne su įprastai naudojama kakava, o su Limoncello žele.
Artėja Užgavėnės, tad metas pagalvoti ir apie blynus. Ali Gadžijevas pristatė įspūdingus prancūziškus Siuzetės blynelius su apelsinų padažu. Sakoma, kad šis patiekalas atsirado visai netyčia – užsiliepsnojus padažui. Ir taip nuo XIX a. šie blyneliai tradiciškai yra patiekiami apšlaksčius apelsinų li...
Profesionalus konditeris Ali Gadžijevas siūlo pasigaminti avietinį tortą su pistacijų kremu. Šis tortas ne tik nepaliks abejingų, tačiau ir primins šiltas dienas, kuomet sodai kvepia avietėmis.
Konditerijos meistras Ali Gadžijevas kviečia patiems pasigaminti naminius saldainius. Gamyba ilgai neužtruks, o turėsite dviejų skonių puikius saldainius. Galėsite skanauti namuose, vaišinti draugus bei neštis į svečius.
Konditeris Ali Gadžijevas pasiūlė pasigaminti labai gerai visiems žinomo Kuršėnų vyniotinio modifikaciją. Bet kaipgi Ali be šokolado? Taigi šis vyniotinis bus su kakaviniu biskvitu bei aplietas gardaus juodojo šokolado glazūra. Tiks tiek savaitgalio desertui, tiek šventiniam stalui papuošti.
Šį kartą konditeris Ali Gadžijevas jus nukels į Prancūziją ir pradžiugins nuostabiaisiais pyragaičiais „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu.
Kad Naujųjų Metų šventė būtų ypatinga, Ali Gadžijevas siūlo pasigaminti jo šeimoje labai mėgiamas ir nepaprastai gardžias midijas su kario padažu. Tai yra prancūziškas patiekalas su azijietišku prieskoniu, kurio kvapas sukvies visą šeimą prie stalo.
Konditerijos šefas Ali Gadžijevas laidoje „Gardu Gardu“ pagamino desertą su itališku prieskoniu – citrininį pyragą su itališku morengu. Pasak virtuvės šefo, šie skoniai fantastiškai dera tarpusavyje, dėl to jų derinys jau yra tapęs klasika.
Ruduo – laikas, kai namai kvepia obuoliais. Jei ieškote naujo obuolių pyrago recepto, Ali Gadžijevas skuba į pagalbą. Ir tai ne šiaip sau paprastas pyragas, o su karamele ir nuostabiu migdoliniu kremu. Susigundėte?
Konditeris Ali Gadžijevas pagamino trijų aukštų gaivų šokoladinį pyragą, kuriame tarpusavyje maišosi ryškus šokolado, vanilės, citrinų ir aviečių skoniai. Neabejotinai šis pyragas įtiks kiekvienam.
Profesionalus konditeris Ali Gadžijevas šį kartą parengė skanėstą visiems juodojo šokolado ir saldainių mėgėjams. Tik penki ingredientai, 20 minučių darbo – ir jūs jau mėgausitės puikiais juodojo šokolado triufeliais.
Konditerijos virtuozas Ali Gadžijevas laidoje „Gardu Gardu“ nustebino pagaminęs desertą iš nedidelio kiekio ingredientų, tačiau sužavėjo galutiniu rezultatu. Šį kartą jis supažindino su šveicarišku morengu ir pagamino elegantišką morengo desertą su plakta grietinėle bei šviežiomis uogomis.
Konditeris Ali Gadžijevas kviečia mintimis nusikelti į romantiškas Paryžiaus kavines ir patiems pasigaminti populiarųjį plikytos tešlos desertą „Paris Brest“, turintį labai įdomią istoriją. Šis pyragaitis buvo sukurtas 1910 metais paminėti 1891 metais įvykusias ilgos distancijos dviračių lenktynes n...