Клиенты литовских ресторанов выбрали лучшие из них в 2023 году: Tablein Diners’ Awards 2023 объявляет список 20 лучших ресторанов Литвы по мнению клиентов. В 20-ку вошли рестораны Вильнюса, Каунаса и Клайпеды, а лидер не уступает свое место уже третий год подряд, пишет портал madeinvilnius.lt.
Amandus
8 straipsnių
Šaltibarščiai – patiekalas, karštą vasaros dieną viliojantis kiekvieną lietuvį. Pamažu šią sriubą prisijaukina ir užsieniečiai, užsukantys pasisvečiuoti Lietuvoje. O išsiilgusiems ar ieškantiems įmantrių skonių, „Amandus“ restorano šefai Pavels Matveks ir Paulius Lenkšas dalijasi netradicinių šaltib...
Šaltibarščiai – patiekalas, karštą vasaros dieną viliojantis kiekvieną lietuvį. Pamažu šią sriubą prisijaukina ir užsieniečiai, užsukantys pasisvečiuoti Lietuvoje. O išsiilgusiems ar ieškantiems įmantrių skonių, „Amandus“ restorano šefai Pavels Matveks ir Paulius Lenkšas dalijasi netradicinių šaltib...
Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas kartu su restorano „Amandus“ komanda pademonstravo, kaip pasigaminti penkis užkandžius, kurie puikiai tiks šventiniam stalui.
Retai apie asmeninį gyvenimą atviraujantis Deivydas Praspaliauskas papasakojo, kaip gyvenimą aukštyn kojomis apvertė žinia, kad taps tėčiu (13)
Vienas geriausių Lietuvos šefų Deivydas Praspaliauskas neslepia – dukros gimimas kaip reikiant pakoregavo kruopščiai sudėliotus jo gyvenimo planus. Tuo metu pasaulį apėmusi pandemija grasino sužlugdyti verslą, tad reikėjo sukti galvą, kaip išsilaikyti pačiam ir pasirūpinti visu restorano kolektyvu. ...
Populiaraus restorano Vilniuje „Amandus“ savininkas ir garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas pranešė džiugias naujienas – jis su savo širdies drauge Rasa tapo tėvais. Porai gimė dukra.
Garsusis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas paskelbė džiugią žinią: su mylimąja taps tėvais (26)
Populiaraus restorano Vilniuje „Amandus“ savininkas ir garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas pranešė džiugias naujienas – jis su savo širdies drauge Rasa netrukus taps tėvais.
Pavasarį uždaręs savo restoraną vienas geriausių šefų Lietuvoje Deivydas Praspaliauskas grįžta su trenksmu: ištikimi gerbėjai jau graibsto staliukus (64)
Sostinės Užupio rajone atidarytas dukart geriausio Lietuvos virėjo vardo ir daug kitų titulų savininko Deivydo Praspaliausko restoranas „Amandus“. Pavasarį šalyje įvestas karantinas privertė garsų virtuvės šefą uždaryti išpuoselėtą to paties pavadinimo restoraną Vilniaus senamiestyje, bet tuo pačiu ...