Andrius Bagdzevičius

8 straipsnių

Jūratė Žuolytė

Pieno, sulčių, kitų nealkoholinių gėrimų pardavėjai, restoranai ar kavinės naujausiais metais priversti spręsti galvosūkį, kaip apie save pasakoti socialiniuose tinkluose, kad jų algoritmai to nepalaikytų alkoholio reklama ir jos neblokuotų. Pavojaus ženklu tampa net reklamoje įprasti stalo, taurių ...

Antrą kartą Lietuvoje startuoja projektas „30 geriausių restoranų“. Ta proga pirmąją vietą 2016 metų sąraše užėmusiame restorane „Stebuklai“ šįryt buvo paskelbtas Gero maisto akademijos sudarytas 60 restoranų sąrašas. Iš pastarųjų bus renkami šalies geriausieji. Tarp jų, beje, yra net 22 nauji kandi...

„Aš visai neblogai padarau daugiasluoksnius sumuštinius iš skrebučio, kiaušinienės ir šoninės. Tai būtų pirmas patiekalas. Antram patiekalui iškepčiau omletą. Desertų šiaip nemėgstu, todėl mano restorane tegul žmonės apsieina be desertų“, – toks būtų garsiausio šalyje maisto įstaigų kritiko Andriaus...