Nesvarbu, koks oras – kepkite paukštienos iešmelius. Kepkite grilyje, kepkite orkaitėje, kepkite ant keptuvės. Paukštienos iešmelius patiekite su agurkų salotomis.
antiena
35 straipsnių
Susiruošusiems gaminti picą kviečiame išbandyti naminės picos tešlos receptą. Lengvas, o pakepus – traškus padas bus tikras maonumo garantas.
Yra kasdienių patiekalų ir yra skirtų ypatingoms progoms. Ši anties krūtinėlė – iš pastarųjų. Minkšta, kvapni krūtinėlė ir troškintos daržovės – puikus derinys. Anties krūtinėlė skani ir atvėsusi.
Kalėdinis stalas tradiciškai neįsivaizduojamas be kepto paukščio, o pagrindinėmis šventės žvaigždėmis dažniausiai tampa antis, kalakutas ar žąsis. Vis dėlto, šie paukščiai turi nemažai skirtumų – ne tik kalbant apie jų skonines savybes, bet ir maistinę vertę ir paruošimo ypatumus. Kuo mums vertinga ...
Antienos kepenėlės – puikus patiekalas, kurį galima ruošti net šventiniam stalui. Ir užtruksite neilgai – iki 20 minučių. Patiekite kepenėles apibarstę svogūnų laiškais.
Pagrindiniu smuiku ant Kūčių stalo griežiančią silkę per Kalėdas keičia gardus, sotus ir be abejonės sultingas kepsnys. Jeigu dar nenusprendėte, kuo šeimą pavaišinsite per šventinius Kalėdų pietus, – tikrai neprašausite pasirinkę antį.
Nėra puošnesnio velykinio stalo patiekalo nei kvepianti, minkšta ir dailia aukso spalvos odele pasidengusi antis. Tiesa, daugelis žmonių baiminasi, kad iškepti visą antį gali būti sudėtinga. Iš tikrųjų tai visai lengva, tereikia laikytis kelių paprastų patarimų: pasirinkti tinkamą marinatą, laiką ir...
KITCHEN JULIE kartu su SKANDIAMO pristato kalėdinio stalo konceptą, kurio siekis buvo sukurti intymią šventinę atmosferą ieškant dizaino elementų ir maisto dermės.
Sultinga paukštiena ir traškios daržovės. Manote, kad tam reikia praleisti daug valandų virtuvėje? Alfas sugriaus šį mitą. 1 dėžutės antienos blauzdelių „Tulpės“ su prieskoniais 1 cukinijos 1 aguročio 2–3 batatų 50 g smulkintų riešutų 30–40 g traškučių su smulkintais žemės riešutais 20–30 g kietojo ...
Eksperimentas virtuvėje. Išmėginkite šį Kauno restorano šefo patiekalą – per Kalėdas džiaugsis visa šeima (31)
Šį kartą „30 geriausių restoranų“ pasidalijo restorano „Nüman“ virtuvės šefo Adomo Jegnoro patiekalo receptu. Tad namuose bandėme pagaminti antienos pyragą su daržovių traškučiais.
Virtuvės šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis išdavė raviolių su antiena receptą, kuriuos nesunkiai pasigaminsite ir patys.
Kam gi nepatinka sotūs ir guodžiantys troškiniai. Šis idėjų moderatoriaus Alfo receptas tiks visiems metų laikams ir tikrai visiems skoniams. Jungiamės, žiūrime ir nepamirštame užsirašyti!
Valentino diena yra puiki proga paįvairinti kasdienybę ir į santykių rutiną įnešti naujų spalvų. Ir tam nebūtina skirti didelio biudžeto, skristi į kitą pasaulio kraštą ar vakarieniauti prabangiausiame restorane. Meilės dieną galima puikiai atšvęsti namuose, vakarą paverčiant ypatingu – nuo tam paru...
Buvo laikai, kai antienos nevalgiau, nemėgau ir kitaip jos nenorėjau. Tačiau praeina laikas ir atrandi naujus skonius ir derinius. Štai ir dabar, atradau tobulą antienos skonį. Užtenka vos vieną kitą mums įprastą ingredientą pakeisti ir karališka vakarienė jau garuos ant jūsų stalo.
Skandinavijos pasididžiavimas: vienas didžiulis blynas per visą skardą – ir paprasta, ir labai skanu (22)
4 asm. Gaminimas 15 min. Kepimas 25 min. Orkaitės temperatūra 220 °C
Tegul antys ir vėl grįžta ant mūsų šventinių stalų ir būna pasiruošusios nustebinti kiekvieną valgantįjį! Skonių meistras Alfas užtikrina – šios anties paragavę nebegalėsite nustoti jos valgyti, o gal ir gaminti kitomis progomis ar tiesiog kasdienai! 5–6 asm. 1 LAPINO PUOTA šviežio ančiuko 1 šaukšte...
Virtuvės šefo rekomendacijos šventiniam stalui: netikėtas silkės užkandis ir tobulas antienos receptas (27)
Kalėdų karštinei įsibėgėjant vienas pagrindinių galvos skausmų – gausus vaišių stalas. Jau pradedame nerimauti: ką gaminti ir kaip viską suspėti. Tačiau ar tikrai gražiausios metų šventės esmė yra maistas, dovanų gausa ir patirtas stresas? Pastarasis dažnai užgožia tikrąją Kalėdų prasmę – jaukų laik...
Vasarą nesinori nieko sunkaus, tad salotos – idealus variantas. Štai karštų salotų receptas, kuris patiks visiems gurmanams.
„Borjomi“ vanduo jau aštuntus metus iš eilės tęsia piknikų tradiciją Vilniuje. Šiais metais iš pievelės prie Baltojo tilto į patį senamiesčio centrą persikėlęs piknikas susirinkusius kvietė ne tik aktyviai leisti laiką, demonstruoti savo unikalų charakterį, dovanojo grupės „Original Copy“ koncertą, ...
Yra patiekalų, kurie įrašyti į pasaulinę kulinarijos enciklopediją. Vienas iš jų – troškinta antiena, LRT televizijos laidoje „Beatos virtuvė“ sako jos vedėja, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson. Pasak jos, šis patiekalas puikiai tiks labai išalkusiems ir tiems, kuriems reikia energijos, ypač ...