Teatrai ir koncertų salės atsidarys paskutinės. Per tą laiką sulaukėsime, tapsime grubesni, piktesni, cinizmo dozės vis didės. Nes žmonės be teatro ir be gyvos muzikos po truputį tokie tampa – mažiau žmonės. Nebaisu? Toliau: pamiršime civilizuoto pasaulio manieras, atprasime naudotis servetėle, peil...
Arūnas Jonaitis
10 straipsnių
Dešimtoje kulinarinės rubrikos dalyje restorano „La Storia" vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis pademonstruos, kaip pagaminti moliūgų pyragą su sūriu. Tai bus puikus kalėdinis akcentas ant jūsų šventinio stalo.
Ketvirtoje kulinarinės rubrikos dalyje apsilankysime restorane „La Storia". Čia vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis pademonstruos, ką galima skanaus pagaminti iš, atrodo, paprastos daržovės - ropės.
Su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis nusprendė pademonstruoti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomesnių, greitai paruošiamų, ir visą šeimą maloniai stebinančių patiekalų.
Su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis nusprendė pademonstruoti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomesnių, greitai paruošiamų, ir visą šeimą maloniai stebinančių patiekalų.
Su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis nusprendė pademonstruoti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomesnių, greitai paruošiamų, ir visą šeimą maloniai stebinančių patiekalų.
Su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis nusprendė pademonstruoti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomesnių, greitai paruošiamų, ir visą šeimą maloniai stebinančių patiekalų.
Su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis nusprendė pademonstruoti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomesnių, greitai paruošiamų, ir visą šeimą maloniai stebinančių patiekalų.
Su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis nusprendė pademonstruoti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomesnių, greitai paruošiamų, ir visą šeimą maloniai stebinančių patiekalų.
Kodėl nuostabu? Nes būtent šį žodį dažniausiai kartoja mūsų virtuvės šefas – su maistu mėgstantis eksperimentuoti vyriausiasis virėjas Arūnas Jonaitis, nusprendęs parodyti, kad per žiemos šventes galima pasigaminti ne tik tradicinių, bet ir, daugiausiai naudojant lietuviškus maisto produktus, įdomes...