Ne vieną žinomą restoraną Vilniuje įkūręs Arūnas Oželis siūlytų sostinės vadovams inicijuoti verslininkų susitarimą visiems bent trumpam sumažinti maitinimo įstaigų kainas, penktadienį rašo „Lietuvos žinios“.
Arūnas Oželis
13 straipsnių
Antradienio vakarą buvo paskelbti visi 30 geriausių restoranų Lietuvoje, kuriuos įvertino virš 100 Gero maisto akademijos narių. Pačio geriausio šalies restorano įvertinimas šiemet atiteko šefo Martyno Praškevičiaus vadovaujamam restoranui Vilniuje „Stebuklai“.
Vienas žymiausių Lietuvos restoranininkų Arūnas Oželis, prieš metus pakalbintas prisidėti prie LRT TV projekto „Lietuva gali“, buvo tiesmukas: padėsiu, jeigu verslas bus man įdomus.
Vienas žymiausių Lietuvos restoranininkų Arūnas Oželis, prieš metus pakalbintas prisidėti prie LRT TV projekto „Lietuva gali“, buvo tiesmukas: padėsiu, jeigu verslas bus man įdomus.
Vienas žymiausių Lietuvos restoranininkų Arūnas Oželis, prieš metus pakalbintas prisidėti prie LRT TV projekto „Lietuva gali“, buvo tiesmukas: padėsiu, jeigu verslas bus man įdomus.
Naktį iš vasario 19-osios į 20-ąją vyko jau tradiciniu tampantis renginys „240 minučių įkrovos 2015“. Renginio dalyviai klausėsi pranešimų, tvarkėsi su kūrybinėmis užduotimis, mezgė pažintis vieni su kitais bei suskirstyti į dešimt komandų kovėsi dėl pagrindinio prizo – pietų su Vilniaus meru Artūru...
Permainų siekiančios regionų įmonės ir joms padėti pasiryžę iš to paties krašto kilę didžiojo verslo lyderiai. Ar konsultantų patarimai virto darbais? Kaip gyvena projekto „Lietuva gali“ dalyviai šiandien? Kas nusprendė veikti, kas nieko nekeisti?
Įrengti gerą restoraną Vilniuje ir Biržuose kainuoja tiek pat, produktai kainuoja tiek pat, tačiau Biržuose už patiekalą tokios kainos, kaip sostinėje, neužsiprašysi. Tad koks galėtų būti restorano provincijoje sėkmingos veiklos receptas, kad ir svečias liktų patenkintas, ir savininko kišenė storėtų...
Įrengti gerą restoraną Vilniuje ir Biržuose kainuoja tiek pat, produktai kainuoja tiek pat, tačiau Biržuose už patiekalą tokios kainos, kaip sostinėje, neužsiprašysi. Tad koks galėtų būti restorano provincijoje sėkmingos veiklos receptas, kad ir svečias liktų patenkintas, ir savininko kišenė storėtų...
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.