Maisto tinklaraščio „Saulėta virtuvė“ kūrėja Asta Šernė kviečia išsikepti šokoladinių keksiukai. Jie – minkšti, drėgni ir purūs, pagardinti ne tik kakava, bet ir kapoto šokolado gabalėliais. „Na o papuošę keksiukus kremo kepurėlėmis, sausainių sparnais ir cukrinėmis dekoratyvinėmis akytėmis turėsite...
Asta Černė
5 straipsnių
„Kiek save pamenu, vaikystėje ar paauglystėje visai nemėgau gaminti, tad negaliu papasakoti romantiškų istorijų apie kartu su mama keptus pyragus. Meilė maisto gaminimui mane aplankė visai kitu keliu – susirgusi valgymo sutrikimų liga, visą savo dėmesį sutelkiau į maistą. Sveikimo metu atradau meilę...
Daugybė žmonių naujus metus pradeda su šviežiu gūsiu įkvėpimo, nusiteikdami ne tik naujiems iššūkiams, bet ir užsibrėždami įgyvendinti ilgai brandintus tikslus. Dažniausiai tarp jų – mitybos įpročių keitimas, siekiant ne tik labiau tenkinančių kūno formų, bet ir sveikesnės gyvensenos. Maisto tinklar...
Tradicinis lietuviškas šventinis stalas neįsivaizduojamas be sočios baltos mišrainės, kurią kiekviena šeima dažnai papildo žiupsneliu interpretacijos. Nors didžiosios žiemos šventės šiemet bus kitokios dėl įsigaliojusių karantino sugriežtinimų, žinomos šalies maisto tinklaraštininkės skatina susikur...
Dažnai jau pirmosiomis gruodžio dienomis žmonės suskumba galvoti apie dovanas ir šventinį Kūčių bei Kalėdų stalą. Gilios lietuvių tradicijos ant Kūčių stalo skaičiuoja 12 patiekalų, tarp kurių jau įprasta matyti ir žuvį. Nors šį kartą šventės bus kiek kuklesnės, žinoma maisto tinklaraštininkė kvieči...