Pripažinkite, kad avižinių kruopų šiam karantininiam laikotarpiui prisipirkome kone visi. Na gerai, ne tik avižinių. Tačiau šį kartą apie jas. Juk dažnas iš mūsų mėgstame pusryčiams avižų košę. Tad, kaip ją tinkamai išvirti, kad būtų ypatingai skani?
avižų dribsniai
6 straipsnių
Ši sodraus skonio avižinė košė puikiai tiks ir pusryčiams, ir lengvai vakarienei, kai nenorite apsunkti.
Net nežinau, kaip tiksliausia būtų pavadinti šį receptą. Tai visiškai naujas skonis, kažkas tarp keptos avižinės košės ir energijos batonėlių. Man tikrai labai patiko, net sakyčiau, kad tai vienas iš geresnių savaitės paruoštukų (pasigaminame ir laikome šaldytuve visą savaitę). Puikiai tinka ir kaip...
Turbūt daugelis esame girdėję, kad avižų dribsniai yra Anglijos karalienės ir kitų žinomų žmonių vertinamas pusryčių patiekalas. Vis dėlto daugeliui avižų dribsniai nėra skanūs ir šį produktą valgo tik dėl to, kad sveika.
Avižų dribsniai – ne vien lengvas, gerai virškinamas patiekalas. Pasirodo, jie puikiai tinka fiziškai aktyviam žmogui ir ne tik per pusryčius.
Avižos visai neišvaizdžios, bet labai sveikos. Turi daug maistingų medžiagų ir yra idealus pusryčių patiekalas. Tačiau jos gali būti labai naudingos ir odos ar plaukų grožiui.