Jauna šeima Jurbarko rajone atrado verslo nišą. Grįžę iš emigracijos Milda ir Gaudas Giedraičiai pradėjo gaminti lietuviams dar tuomet neįprastą avižų gėrimą. Teko įdėti daug pastangų ir sveikatos, kol pavyko sukurti sėkmingą šeimos verslą.
avižų pienas
4 straipsnių
Nors kiekvienoje parduotuvėje galima įsigyti skirtingų rūšių augalinio pieno: migdolų, sojų, avižų, kokosų, bet pagamintas namuose jam nė iš tolo neprilygsta. Labiau panagrinėję pramoninio migdolų pieno etiketę nustebsite pamatę, kad migdolai jame sudaro vos kelis procentus, o ilgas kitų sudedamųjų ...
Augalinis pienas – puikus pasirinkimas ne tik gyvulinio pieno ar laktozės netoleruojantiems žmonėms, bet ir norintiems paįvairinti savo mitybą.
Lietuvos gyventojų mitybos įpročių tyrimai rodo, kad lietuviai vis dar maitinasi per riebiai, jų mityba stokoja grūdinių kultūrų, o daržovių kasdien valgo tik 40 proc. žmonių. Pasak sveikos mitybos specialistės Vaidos Kurpienės, net ir tradiciškai ne patį sveikiausią patiekalą galima padaryti tokiu,...