Nors apribojo didžiąją dalį įprasto gyvenimo, karantinas visgi išlaisvino lietuvių kulinarinę vaizduotę, vis dažniau įkvėpdamas juos eksperimentams virtuvėje. Todėl ieškantiems idėjų, ką naujo pasigaminti namuose, išties verta išbandyti ramenus. Tai iš Japonijos kilęs patiekalas, kurio pagrindą suda...
azijietiška sriuba
4 straipsnių
Mėgaukitės azijietiška sriuba bet kokiu oru. Nudžiugins ne tik skonis ir vaizdas, bet ir labai greitas, ir lengvas jos paruošimas. 600 g antienos blauzdelių „Tulpių“ su prieskoniais 2–3 šaukštų majonezinio padažo „Chipotle“ 1 vištienos sultinio kubelio 1–2 skiltelių česnako 1 nedidelio gabaliuko imb...
Galvojate, kad tokią sriubą paruošti labai sunku? Alfas paneigs šį mitą ir parodys, kad ją pasigaminsite greitai ir norėsite vėl kartoti ir kartoti. Be to, į sriubą įdės visiškai netipišką ingredientą, kurį visi deda į šaltibarščius. 1 kubelio sultinio su jautiena 2 stiklinių vandens 2 skiltelių čes...
Argi šaltą žiemos dieną gali būti kas nors geriau už dubenėlį karštos sriubos? Lėkštė sočios sriubos ne tik sušildo, bet ir pakelia nuotaiką. Vilma Juodkazienė, prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertė, sako, kad sriubos – organizmui itin naudingas patiekalas: jos neapsunkina skrandžio, suteikia energi...