Barbora Jarašūnė

15 straipsnių

parengė Neda Černiauskaitė

Daugelis žmonių neįsivaizduoja ryto be puodelio kavos. Paprasčiausias jos paruošimo būdas – užpilti karštu vandeniu. Tačiau ar tokią kavą gerti tikrai sveika? „Žinių radijo“ laidoje „Diena su kava“ gydytoja dietologė Barbora Jarašūnė dalijosi patarimais, kokią kavą gerti sveikiausia bei kaip jos nep...

Aida Žemaitytė

Perdirbta mėsa (dešros, dešrelės, kumpiai, vyniotiniai ir pan.), kurios galiojimo laikas pratęstas ją rūkant, sūdant, džiovinant, vytinant, konservuojant, nėra sveikas pasirinkimas. Tačiau parduotuvėje vis tiek imame iš lentynos, dedame į pirkinių krepšelį, nešame į namus. Gal pamėginkim šį įprotį p...