Beatos Nicholson pristatinėti nė nereikia. Jau ne vienerius metus visa Lietuva semiasi gerų receptų idėjų iš Beatos kulinarinių knygų bei TV laidų. Gardžių patiekalų mėgėjai lankosi jos šeimos restoranuose, skanauja produktus iš linijos „Beatos virtuvė” bei seka ją socialiniuose tinkluose. Būdama it...
Beatos virtuvė
65 straipsnių
Vienam iš prekybos tinklų paskelbus informaciją dėl nesaugių vartoti „Beatos virtuvė“ šaldytų kalakutienos koldūnų, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) informuoja, kad maždaug 7,5 tonos nesaugios produkcijos iš prekybos vietų jau yra grąžintos sunaikinimui.
Dėl iš prekybos išimamų „Beatos virtuvės“ koldūnų – Nicholson komentaras: jie saugūs vartoti, bet kilo įtarimų (3)
Prekybos tinklas „Rimi“ pranešė, kad nuo gruodžio 27 iki sausio 10 vykdo galimai nesaugaus maisto išėmimą iš rinkos ir susigrąžinimą iš vartotojų. Pranešta, kad produktas – šaldyti koldūnai su lietuviška kalakutiena „Beatos virtuvė“. „Beatos virtuvės“ teigimu, termiškai apdoroti produktai saugūs var...
Sekmadienio vakarą kulinarinių knygų autorė, televizijos laidų vedėja ir verslininkė Beata Nicholson pasidalijo liūdna žinia – mirė jos tėtis Jonas Čičkauskas, kuriam vos po kelių mėnesių būtų sukakę 68-eri. Norėdama išreikšti netekties skausmą, žinoma moteris pasidalijo jautriu įrašu.
Skaitmeninės rinkodaros agentūra „SuperYou“ ir rinkos tyrimų bendrovė „Kantar“ trečius metus iš eilės pristato išsamią Lietuvos influencerių rinkodaros analizę. Naujausiame tope rikiuojasi populiariausi praėjusių metų vardai socialiniuose tinkluose ir išryškinama, kuriems jų didžiausią prielankumą r...
Baltijos šalių duonos rinkos lyderės „Vilniaus duona“ pajamos pernai augo 2,6 proc. iki 38,4 mln. eurų. Bendrovė antrus metus iš eilės išlaikė didžiausią Lietuvos duonos rinkos dalį – 36,3 proc., rašoma pranešime spaudai.
Pandemija stipriai sujaukė influencerių rinkodarą – privertė juos keisti temas, kuriomis kalba, ir produktus bei paslaugas, kurias reklamuoja. Tačiau, kaip rodo skaitmeninės rinkodaros agentūros „SuperYou“, kartu su rinkos tyrimų bendrove „Kantar“, sudaryti įtakingiausių 2020-ųjų influencerių dešimt...
Kartais būna taip, kad žmonės dirba visai ne tai, kas jiems geriausiai gaunasi. Yra Seimo nariai ir Vyriausybės atstovai, kuriems reikėtų būti pramogų versle ir linksminti žmones. Yra aktorės, kurioms geriau reikėtų dirbti elektrikėmis, nes gerai lemputes sukioja. Yra tie, kas aiškina, kad pas mus l...
Bene mylimiausia šalies aktorė Kristina Kazlauskaitė net ir prasidėjus pensijai nesistengia lėtinti savo gyvenimo tempo. Pasikeitė tik noras būti pedantiška, o veiklos žinomai moteriai netrūksta. Kaip ji sakė LRT laidoje „Beatos virtuvė“, dabar atėjo tikrasis jos aukso amžius.
Žagarėliai turėtų būti svarbūs kiekvienam lietuviui – jeigu italai gamina panakotą ir tiramisu, tai kiekvienas lietuvis turėtų nors kartą pagaminti žagarėlių, LRT televizijos laidoje „Beatos virtuvė“ teigia „Auksinio scenos kryžiaus“ laureatas, Lietuvos teatro ir kino aktorius, improvizatorius Marty...
Beata Nicholson pasidalijo prancūziško žuvies troškinio receptu: išskirtinumo suteikia vienas ingredientas (20)
Kai atšąla oras, šis troškinys pakelia ūpą, nes yra lengvas, jo pavalgęs neapsunksti, LRT televizijos laidoje „Beatos virtuvė“ sako jos vedėja, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson. Ji dalinasi prancūziško žuvies troškinio receptu ir tikina, kad daržovėmis ir kvapniais prieskoniais pagardintas p...
„Manau, kad varškė neatsiejama nuo lietuviškos konditerijos, o šis tortas man tapo atradimu“, – LRT televizijos laidoje „Beatos virtuvė“ sako keliautojo, laidų vedėjo Martyno Starkaus žmona Kotryna Starkienė. Ji pati dar visai neseniai išleido konditerijos receptų knygą, o desertais šeimą lepina kie...
Žinomi žmonės papasakojo apie savo šventes: tradicinę Kūčių vakarienę iškeičia į SPA ar kelionę (41)
Kad gyvuotų senosios Kūčių ir Kalėdų tradicijos, reikia pasistengti, o tam šiais laikais atrasti motyvacijos vis sunkiau, LRT.lt portalui sako diktorius, filmų įgarsintojas, laidų vedėjas Marijus Žiedas. O LRT kulinarinės laidos „Beatos virtuvė" vedėja Beata Nicholson įsitikinusi – ši lietuviška šve...
Moterims yra paprasčiau gyventi nei vyrams ir jos yra laimingesnės, nes geba bendrauti visais trim būdais: žodžiais, balso intonacijomis ir kūno kalba. Dėl tos pačios priežasties moterys lengvai pastebi, kada vyras meluoja. Tad vienintelis būdas vyrui išsisukti, pasak žinomiausio Lietuvos daktaro ir...
Mokslininkų įrodyta, kad, valgant krakmolingas daržoves, mūsų smegenyse išsiskiria cheminės medžiagos, kurios leidžia pajausti pilnatvę ir ramybę, sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson. Pasak jos, ruduo – pats tinkamiausias laikas valgyti tradicinius lietuviškus bulvini...
Nors itališka virtuvė Lietuvoje mėgstama, ne visi itališki patiekalai tokie populiarūs, kaip pica ar makaronai. Vienas tokių patiekalų – baklažanų ir pomidorų patiekalas parmidžana, kurį pagaminę, sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson, baklažanus įsimylėsite visam gyven...
Kanelės – geriausias saldumynas, nes jo reikia nedaug ir tinka prie bet kokio gėrimo, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“ sako LRT RADIJO laidų vedėjas, žurnalistas Mindaugas Aušra. Pasak jo, nors iš Prancūzijos kilusių kanelių gamyba nėra lengvas procesas, tai gali tapti tikra terapija.
Moliūgas ir bulvė – rudens daržovių karalius ir karalienė, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“ sako Beata Nicholson. Šį rudenį ji rekomenduoja pasigaminti net du moliūgų sriubos variantus. Vienas, kuriame vos keli produktai, labai patiks vaikams, o kitas, įkvėptas Azijos virtuvės, patiks aštrau...
„Kai rašiau savo kepinių knygą, metus valgiau pyragus, pyragaičius, tortus, duoną, keksiukus, sausainius, o paskui užsinorėjau daržovių“, – apie idėją išmėginti cukinijų apkepą pasakoja LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson. Pasak jos, tokiam apkepui puikiai tiks ir ilgiau n...
Kartais, kad šonkauliai būtų gardūs, tenka ilgai kepti, tačiau yra receptų, kai tiek laiko neprireikia, o mėsytė pati krinta nuo kaulo, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“ sako vedėja Beata Nicholson. Pasak jos, sutaupyti laiko ir pasigaminti gardų patiekalą padeda vienas paprastas patarimas.