Jei norite mėgautis kakaviniu biskvitu su ledais, gaminkite šį desertą iš vakaro. Tai gaivus ir sotus skanėstas, kuris patiks tiek mažam, tiek dideliam. Kakavinį biskvitą su ledais patiekite vos supjaustę.
biskvitas
21 straipsnių
Šiandien desertui – mini biskvitai su grietinėle ir uogomis. Tai tiesiog burnoje tirpstantis desertas. Mini biskvitai patiks ir mažiems, ir dideliems.
Baltas kaip sniegas desertas, tai – „Rafaelo“ tortas. Nuostabu, kad jį galima pasigaminti namuose ir vos iš kelių ingredientų. „Rafaelo“ tortas – puikus desertas.
Maskarponės kremas su uogomis ir biskvitu – malonumas ir skrandžiui, ir akims. Ir paruošiamas šis desertas itin paprastai bei greitai, o aikčiojimus dėl maskarponės kremo su uogomis ir biskvitu girdėsite visą vakarą.
Plakta grietinėlė su biskvitu ir vaisiais – itin vasariškas desertas. Greitai pagaminsite, maloniai vėsų valgysite. Plaktos grietinėlės su biskvitu ir vaisiais desertas neabejotinai patiks daugeliui valgytojų.
Šis pyragas yra labai minkštas, drėgnas ir tiesiog tirpsta burnoje. Tiems, kas mėgsta paprastus kepinius, šis receptas tikrai gali tapti vienu mėgstamiausių, nes pyragas tiesiog negali nepavykti.
Trumpai apie šį tortą – skonis – 10 balų, išvaizda tiek pat! Jei atvirai, galutinis rezultatas nustebino mane pačią. Išėjo ne tik nuostabiai gražus, bet ir labai gardus tortas. Tokį, kad ir į parodą neškis. Ne tik dėl vaizdo, bet ir dėl skonio. Šiaip šį tortą pagaminti yra visai nesunku. Jokie biskv...
Prieš kepant tortą turiu kelis patarimus. Kremo saldumą reguliuokite pagal savo skonį ir jogurto saldumą. Nepabijokite įdėti daugiau cukraus, jeigu atrodo, kad reikia. Sirupo saldumą/rūgštumą taip pat reguliuokite pagal save, priklausomai kokio saldumo/rūgštumo yra persikų sirupas likęs nuo konservu...
Nors konditerijos menas užgimė Italijoje, kai Europą XV a. pasiekė cukrus, tačiau ir mūsų kraštuose per keletą šimtmečių susiformavo tvirtos kepinių tradicijos. Pavyzdžiui, dvarininkų Komarovskių konditerijos produkcija praėjusio šimtmečio pradžioje ne kartą yra pelniusi sidabro ir aukso apdovanojim...
Ko gero, pamatę šį nuotraukų koliažą imsite svarstyti – kas gi sieja tokius skirtingus patiekalus? Tačiau tiesa yra ta, kad už kiekvieno jų stovi po charizmatišką virtuvės virtuozą – modernios konditerijos pradininkas Lietuvoje, „Ali šokoladinės“ įkūrėjas – Ali Gadžijevas ir Italijos kulinarijos ins...
Atsigauti po sunkios darbo dienos gali padėti ne tik atpalaiduojanti grožio procedūra ar mylima knyga, tačiau ir mėgstamas saldumynas. Švelnus, purus ir burnoje tirpstantis šokoladinis biskvitas – tam puikiai tinkantis kandidatas.
Kiekviena virtuvės šeimininkė turi savo firminį patiekalą, kuriuo didžiuojasi ir kuris atspindi jos virtuvės tradicijas ir gaminimo subtilybes. Tačiau daugelis mėgstančių sukiotis po virtuvę patvirtins, kad nė vienas negali vadintis tikru maisto ruošimo profesionalu, kol nepagamina tobulo biskvito.
Jei nerandate pirkti šokoladinio biskvito, imkite paprastą - bus taip pat skanu.
Persikai yra kilę iš Vakarų šiaurinės Kinijos. Jie labai maistingi, nes turi daug ląstelienos, angliavandenių, vitaminų A ir C. Dėl pastarųjų vaisiai yra labai geras antioksidantas, taip pat labai „draugiškas“ odai – saugo ją nuo senėjimo bei gelbsti esant jos nudegimams. Tačiau be visų minėtų „svei...