biskvitas

21 straipsnių

Liucija Galinytė

Trumpai apie šį tortą – skonis – 10 balų, išvaizda tiek pat! Jei atvirai, galutinis rezultatas nustebino mane pačią. Išėjo ne tik nuostabiai gražus, bet ir labai gardus tortas. Tokį, kad ir į parodą neškis. Ne tik dėl vaizdo, bet ir dėl skonio. Šiaip šį tortą pagaminti yra visai nesunku. Jokie biskv...

Liucija Galinytė

Prieš kepant tortą turiu kelis patarimus. Kremo saldumą reguliuokite pagal savo skonį ir jogurto saldumą. Nepabijokite įdėti daugiau cukraus, jeigu atrodo, kad reikia. Sirupo saldumą/rūgštumą taip pat reguliuokite pagal save, priklausomai kokio saldumo/rūgštumo yra persikų sirupas likęs nuo konservu...

Kiekviena virtuvės šeimininkė turi savo firminį patiekalą, kuriuo didžiuojasi ir kuris atspindi jos virtuvės tradicijas ir gaminimo subtilybes. Tačiau daugelis mėgstančių sukiotis po virtuvę patvirtins, kad nė vienas negali vadintis tikru maisto ruošimo profesionalu, kol nepagamina tobulo biskvito.

Artūras Piulskis

Persikai yra kilę iš Vakarų šiaurinės Kinijos. Jie labai maistingi, nes turi daug ląstelienos, angliavandenių, vitaminų A ir C. Dėl pastarųjų vaisiai yra labai geras antioksidantas, taip pat labai „draugiškas“ odai – saugo ją nuo senėjimo bei gelbsti esant jos nudegimams. Tačiau be visų minėtų „svei...