Lapkričio mėnesį prasidėjusį projektą „Borjomi Kalėdų stalai“ vainikuoja pažintis su Kalėdine argentinietiška virtuve. Ją pristatę keliautojas Vytaras Radzevičius ir restorano „Panama Food Garden“ šefas Paulius Bartkevičius teigia, kad Argentina išsiskiria savo mėsos kultūra. Ji šioje Pietų Amerikos...
Borjomi Kalėdų stalai
3 straipsnių
Argentinos kalėdinius patiekalus restorane „Panama Food Garden“ pristatė šefas Paulius Bartkevičius ir garsus keliautojas, žurnalistas Vytaras Radzevičius. Ne kartą po Argentiną keliavęs Vytaras pasidalino ne tik savo kelionių įspūdžiais, bet pasakojo apie argentiniečių kulinarines tradicijas.
Tradicinių vokiškų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas „Borjomi Kalėdų stalai“. Jo metu kiekvieną savaitę geriausi šalies virtuvės šefai ir žymūs Lietuvoje gyvenantys užsieniečiai pristato savo šalių kalėdinius patiekalus bei tradicijas, sakoma pranešime spaudai.