Rugpjūtis – pomidorų metas. O kai pomidorų derlius geras, belieka įjungti fantaziją, kaip ir kur juos išradingai panaudoti. Tinklaraščio „Valgė spalvė“ kūrėja Živilė Stumbrienė žino ne vieną receptą su pomidorais ir jais dalijasi. Tekste rasite šiuos receptus: šiltas graikiškas pomidorų salotas, tur...
brusketa
8 straipsnių
Netikėtai užklupo svečiai? Reikia greito ir visus nustebinančio patiekalo? Paruoškite net 4 – kiekvienas atras savo mėgstamą skonį!
Netikėtai užklupo svečiai? Reikia greito ir visus nustebinančio patiekalo? Paruoškite net 4 – kiekvienas atras savo mėgstamą skonį! 1 pakelio kvietinių duonelių su grūdais 1 stiklinės rikotos sūrio 2 šaukštų salotų padažo „Pesto“ 1 nedidelės citrinos 1 vidutinės kriaušės 1 šaukštelio cukraus Ypač ty...
Lacijaus regione ir jo sostinėje Romoje bruschetta laikoma šiltu užkandžiu. Šiam patiekalui mes naudojame garsiąją Lacijaus duoną – malkų krosnyje kepamą genzano. Svarbiausia duoną supjaustyti lygiomis riekėmis, nes ji privalo lygiai prisiglusti prie grilio grotelių.
Elementariausias skrebutis gali būti puiki pradžia, kad ir nesudėtingiems, bet labai įvairiems kulinariniams eksperimentams. Jis tiks tiek mėgstantiems pikantiškus mėsos ir sūrio patiekalus, tiek saldumynų gerbėjams.
Kad „Eurovizijos“ dainų konkursas neprailgtų, siūlau jį bežiūrint paskanauti skanių ir, žinoma, sveikų, užkandžių. Štai mano rekomenduojamas gardusis ketvertukas.
Vasara įsibėgėjo ir jau nudžiugino pomidorų gerbėjus gausiu derliumi. Lietuvoje ypač vertinami šviežiai užauginti pomidorai, kurie išsiskiria savo spalva, sultingu skoniu ir kvapu. Todėl, kol nesibaigė šių raudonšonių derlius, siūlome suskubti namiškius pradžiuginti skirtingais pomidorų valgiais.
„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų. Šįkart Alfas išmokys pas...