Pica su burata – toks patiekalas, kurį gardžiausia valgyti keliems. Didelę picą smagu laužyti ir kabinant buratos sūrį mėgautis maistu ir buvimu drauge. Pica su burata patiks ir jūsų mažiesiems.
burata
5 straipsnių
Jei esate tikri sūrio mėgėjai, pasakoti, ką galima pasigaminti iš skirtingų šviežio sūrio rūšių, tikriausiai nebūtina. O kaip sumaniai panaudoti nuo šviežio sūrio likusį sūrimą, girdėjęs tikrai ne kiekvienas – skysčiai, kuriuos įprastai tiesiog išpilame, gali tapti vertingu ingredientu jūsų kulinari...
Startuoja naujas DELFI Maisto projektas – „Italija namuose“, kurio metu virtuvės šefai gamins gardžiausius itališkus patiekalus. Šį kartą virtuvėje sukasi „Vyrai virtuvėje“ sumanytojas ir šefas Paulius Stoškus. Jis pagamino burnoje tirpstantį pomidorų ir buratos užkandį.
Nors per Velykas įprasta valgyti mėsos ir kiaušinių patiekalus, šis netikėtas užkandis jus maloniai nustebins.
Pasaulyje galima suskaičiuoti tūkstančius skirtingų sūrių rūšių, tačiau paprašyti išvardyti kuo daugiau sūrių tikriausiai daugelis paminėtų mocarelą. Švelnaus skonio, minkštas, pieno baltumo sūris – dažnas svečias kiekvieno gurmano virtuvėje. Kuo ypatingas šis sūris ir kuo jo gamyba skiriasi nuo kit...