Vasara yra geriausias metų laikas iškyloms: tam palankus ne tik saulėtas ir šiltas oras, bet ir gausus šviežių vaisių ir uogų pasirinkimas. Tačiau kiekvieno iškylautojo krepšyje turi atsirasti ir daugiau augalinio maisto užkandžių: toks pasirinkimas ne tik sveikesnis, bet ir draugiškesnis aplinkai i...
buritai
3 straipsnių
Neišmeskite po šventės likusių šašlykų ir ryžių: šefas papasakoja, kaip tokiam maistui suteikti antrą šansą (4)
Kiekviena šventė neapsieina be vieno iš dviejų dalykų: tiek svečių, tiek ir šeimininkų persivalgymo bei po šventės liekančių nesuvalgyto maisto kalnų. Jeigu improvizuoti sunaudojant baltos mišrainės likučius kiek sudėtingiau, po grilio vakarėlių likę iškepti šašlykai ir paruošti ryžiai nesunkiai pan...
Gruodis – tai mėnuo, kai didelė dalis lietuvių traukdavo į šiltuosius kraštus poilsiauti, o kai kurie ir sutikti šventes. Nors šiemet situacija iš esmės pasikeitė – apie keliones galime tik pasvajoti – naujų skonio patirčių troškimas niekur nedingo, atvirkščiai – daugelis keliauja skoniais savo virt...