Jei įprasta burokėlių sriuba nusibodo, kviečiame pasigaminti trintos. Ir pagardinti ją sėklomis. Pabaigai pagardinkite burokėlių sriubą balzamiko actu.
burokėlių sriuba
3 straipsnių
Jeigu pabodo įprastos sriubos, išbandykite kitokį tradicinių barščių variantą – trintą burokėlių sriubą. Sriuba ne tik skani, bet ir pasižymi labai gražia spalva, o kai rudens vakarai ilgėja, spalvotas maistas galbūt praskaidrins tamsėjančias dienas. Patiekiant burokėlių sriubą apibarstykite petražo...
Ypatingai skani burokėlių sriuba, kuriai neliksite abejingi. 1,5 l vištienos arba daržovių sultinio 1 pakelio KITCHEN ME antienos kulšelių su prieskoniais 4 šaukštų pomidorų padažo 200 g marinuotų burokėlių 2 morkų Nedidelio gabaliuko saliero gumbo 1 didelio svogūno 3–4 skiltelių česnako Malto cinam...