Kartą paragavę šių cukinijų suktinukų su sūriu ir kumpiu, norėsite dar ir dar. Gaivus ir gana sotus patiekalas itin tinkamas ruošti vasarą, ypač, kai cukinijos džiugina savo derliumi. Cukinijų suktinukus su sūriu ir kumpiu patiekite iškart.
Čederio sūris
78 straipsnių
Čederis (angl. Cheddar) – angliško kietojo sūrio rūšis. Šis sūris pradėtas gaminti XII amžiuje to paties pavadinimo miestelyje Somerseto grafystėje. Sūris gaminamas iš karvių pieno. Laikomas iki tinkamumo naudoti nuo 3 iki 18 mėnesių.
Iš meksikiečių virtuvės atkeliavę nachos netruko sulaukti pripažinimo. Dabar tai – vienas populiariausių užkandžių, kuris mėgiamas tiek vakarėlių, tiek šeimos laisvalaikio metu. Nachos valgykite, kol karšta.
Užkandžių lentelė yra tai, kuo iškyloje turite pasirūpinti pirmiausia. O ant jos sudėkite pačius įvairiausius produktus. Kuo užkandžių lentelė bus įvairesnė, tuo labiau valgytojai bus patenkinti.
Jautienos faršu užkeptos tortilijos gali tapti itin sočiu užkandžiu ar net pagrindiniu patiekalu, ypač, jei laiką leidžiate lauke, gamtoje. Skaniausios jautienos faršu užkeptos tortilijos, kol karštos.
Jei norite ypatingo skonio duonos, kepkite duonelę su čederio sūriu. Darbas truks porą minučių, iškepsite vos per tris. Ar gali būti geresnis būdas duonelei pasigaminti!
Keptos cukinijos su vištiena gali tapti puikiu pietų ar vakarienės patiekalu. Sotus, tačiau lengvas patiekalas yra būtent tai, ko jums reikia kaitrią dieną. Keptas cukinijas su vištiena prieš patiekdami apibarstykite smulkintu laiškiniu svogūnu.
Tortilijos mėsainis – paprastai ir greitai paruošiamas užkandis. Tai labai sotus ir maistingas patiekalas su visu kalnu daržovių. Tortilijos mėsainį patogu gaminti ir išvykoje.
Gardus ir skalsus yra šis vištienos blauzdelių su daržovėmis receptas. Puikiai iškepusi minkštutė mėsa, apkeptos daržovės ir išsilydęs sūris kuria labai malonių skonių dermę. Valgykite vištienos blauzdeles su daržovėmis, kol patiekalas karštas.
Pietums, vakarienei ar planuodami ilgesnį vakarą paruoškite užkeptų bulvyčių. Patiekalas bus sotus, kvapnus, su aštresne čili pipiro nata. Beje, jei laukiate svečių, užkeptas bulvytes gaminkite kiekvienam atskirame indelyje – bus ir gražiau, ir patogiau.
Greitai paruošiami skanūs užkandžiai – itališka čiabata su naminiu sviestu. Užtruksite vos 15 minučių. Itališkos čiabatos su naminiu sviestu užkandžiu pravers ir ruošiantis į iškylą.
Jei nuo pietų liko makaronų ar tiesiog norite paruošti kitokį garnyrą, kviečiame išmėginti makaronų kroketus. Juos tinka valgyti vienus kaip užkandį ar patiekti prie mėsos, žuvies ar daržovių patiekalų. Makaronų kroketus su malonumu valgys ir vaikai.
Sumuštinis su plėšyta vištiena – didelis ir itin sotus. Tad jį galima ruošti ne tik pusryčiams, bet ir iškylos pietums. Sumuštinis su plėšyta vištiena itin skanus, kol karštas.
Pasigaminkite ukrainietišką mielinį pyragą „Pagach“. Nors tradiciniai ukrainiečių patiekalai – barščiai, virtinukai, Kijevo kotletai – žinomi visame pasaulyje, kiekvienas Ukrainos regionas turi tik jam būdingą kulinarinį paveldą. Centrinėje Ukrainoje iš kartos į kartą perduodami miltinių patiekalų r...
Šis patiekalas – traškios vištienos burgeris – itin tiks vakarėlio, gimtadienio vaišėms ar savaitgalio popietei. Gaminkite prieš pat valgį, nes skaniausia, kai šilta. Traškios vištienos burgeris dar nieko nenuvylė.
Šitaip paruoštą vištieną galima valgyti karštą, galima – šaltą, galima dėti į pietų dėžutę ar neštis į iškylą. Patiekalas turtingas savo skoniais ir tikrai sotus. Vištienos tortilija tiks ir sulaukus netikėtų svečių.
Mėsos kukulius su sūriu ruoškite pietums ar vakarienei. Tik nepamažinkite porcijos. Glazūruoti minkštos sultingos mėsos kukulaičiai neabejotinai jums patiks.
Šis vištienos receptas tiks ieškantiems gardaus ir sveiko patiekalo pietums ar vakarienei. Spalvingas kepsnys neabejotinai patiks ir vaikams. Patiekite vištieną, apibarstę petražolėmis.
Jei kas sakė, kad nemėgsta brokolių, jie greičiausiai neragavo brokolių kotletukų. Patikėkite: peržiūrėję šį video įrašą skubėsite į parduotuvę brokolio (jei neturite šaldytuve) ir pagal šį receptą ruošite kotletukus. Minkšti, purūs – jie ne tik skanūs, bet ir labai maistingi.
Bulvių keksiukai, tai – sotus ir labai gardus garnyras, kurį virtuvės šefai rekomenduoja patiekti prie jautienos ar vištienos patiekalų. Neabejojame, kad bulvių keksiukai su sūriu taip patiks, kad norėsite gaminti dar ir dar.
Jei norite nustebinti savo artimuosius ar draugus, paruoškite jiems sūrio suktinukų su krevetėmis. Patikėkite, jie tokie gardūs, kad pirmieji dings nuo stalo. Traškūs sūrio suktinukai su krevetėmis skanūs ir atvėsę.